banner388
banner390
banner410
banner408

Amed 0 Samsunspor 0 (İlk Devre) 

Yılport Samsunspor, Amed Sportif Faaliyetleri deplasmanında ilk 45 dakikayı golsüz tamamladı.

banner269

Amed 0 Samsunspor 0 (İlk Devre) 

Yılport Samsunspor, Amed Sportif Faaliyetleri deplasmanında ilk 45 dakikayı golsüz tamamladı.

09 Ekim 2019 Çarşamba 19:06
Amed 0 Samsunspor 0 (İlk Devre) 

Kalesinde pozisyon vermeyen kırmızı beyazlı ekip, buna karşılık yakaladığı bir kaç gol fırsatında ise başarılı olamadı. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetleri ile karşı karşıya geliyor. Diyarbakır Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk 45 dakikası golsüz sonuçlandı. Rakibi karşısında oyunu kontrollü başlayan kırmızı beyazlı ekip, sert futbol karşıında ilk bölümlerde bocaladı. Maçın hakeminin de ev sahibi takım oyuncularının bu sertliklerine müsade etmesiyle sertliğini artıran Amed'e orta olanda üstünlük kuran Yılport Samsunspor, oyunda üstünlüğü eline geçirdi. İlyas Kubilay ile rakip kalede etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlı ekip, yakaladığı bir kaç pozisyonda aradığı galibiyet golüne ulaşamaınca devre 0-0 sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2019-10-09 20:04:23

Bu takım bu kadro bu ligi kaldıramaz bize aç topçu lazim milyonluk topçu bu ligde oynamaz manisanin kadrosunu bak hepsi isimsiz u her takıma 5 6 atiyorlar