banner388
banner390
banner410
banner408

Altıparmak maçın ardından neler söyledi? 

Oyunun ilk 15 dakikalık bölümünden sonra oyun üstünlüğünü ele aldıklarını ifade eden Mehmet Altıparmak, “Bu bölümde yakaladığımız pozisyonlar vardı. Özellikle Boli’nin yakaladığı pozisyon var. O gol olsaydı ve biz öne geçmiş olsaydık maç çok farklı şeylere dönebilirdi. 

banner269

Altıparmak maçın ardından neler söyledi? 

Oyunun ilk 15 dakikalık bölümünden sonra oyun üstünlüğünü ele aldıklarını ifade eden Mehmet Altıparmak, “Bu bölümde yakaladığımız pozisyonlar vardı. Özellikle Boli’nin yakaladığı pozisyon var. O gol olsaydı ve biz öne geçmiş olsaydık maç çok farklı şeylere dönebilirdi. 

29 Ağustos 2021 Pazar 10:16
Altıparmak maçın ardından neler söyledi? 

Samsunspor Haber - Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Öncelikle bugün kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama oyunun geneline baktığınız zaman oyunun özellikle 15’inci dakikadan sonraki gol yediğimiz dakikaya kadar ve ikinci yarının da tamamına yakınını önde oynayan, önde baskı yapan bir takım olarak oynadık. Rakibimiz sadece savunma yapıp hızlı hücumlarla gol arayacaktı. Bununla alakalı hafta içi çok çalışma yapmıştık. Rakibin bütün maç boyu golü dışında bir tane kaçırdığı bir tane de direkten dönen topu var. Çok fazla da atak düşünmediler. Golü de bulduktan sonra da savunma yaptılar" dedi.

MÜCADELEMİZ İYİYDİ 

Oyunun ilk 15 dakikalık bölümünden sonra oyun üstünlüğünü ele aldıklarını ifade eden Mehmet Altıparmak, “Bu bölümde yakaladığımız pozisyonlar vardı. Özellikle Boli’nin yakaladığı pozisyon var. O gol olsaydı ve biz öne geçmiş olsaydık maç çok farklı şeylere dönebilirdi. Boli’nin pozisyonundan sonra kaçırdığımız pozisyonlar var. Maçın ikinci yarısında oyunu kurtarma adına oyunumuzu oynamaya devam ettik. Bu bölümde özellikle Mehmet Akyüz oyuna girdikten sonra çift santrafora döndük. Bu alanda en az 3 tane Mehmet Akyüz’e pozisyon geldi. 1-2 tane Tomane’nin kafa vuruşu vardı. Yani deplasmanda bir takımın girebileceği kadar pozisyonuna girdik" diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.08.2021 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozok 2021-08-29 13:41:28

Eski bir futbolcu olarak samsunun oyunundan nasıl mem un olunuyor anlamadım. Pasif yenilgiyi kabullenen cılız ataklar yapan bir takım eğer yönetim tedbir almaz ise Samsun halkı hayal kırıklığı yaşar. Be mücadele görmedim o kadar mücadeleyi bir amatör takımda yapar. Eftuğrulubile mumla ararlar. Koçaeli ahım şahım bir takım değil.

Avatar
Akif 2021-08-29 12:33:32

Sen o Mehmet Akyüz denilen adamı birdaha o takımda oynatırsan Demekki sen hoca filan değilsin....

Avatar
55 2021-08-29 12:43:26

ebn kaçan puana bakarım kimin ne dediğinin önemi yok sakın şmpiyon olacağız demeyin bu yönetimle olmaz .

Avatar
Samsun 2021-08-29 14:18:22

Ya hep bos konusmalar biktik bunlardan hep ayni seyler iyi oynamis atamamis eeee öbürü 1 gelmis atmis 3 puan almis bide duysak kötü oynadik diye

Avatar
Serdar 2021-08-30 00:38:26

Adam 3 pozisyonda 1 gol atmış biz en az 5 pozisyonda gol atamamışız. Pozisyona değil gole puan veriyorlar hocam. Küçük bir ayrıntı ama aklınızda olsun.

Avatar
Cemalettin Ozcan 2021-08-29 12:20:08

Hocam maçı izledik,Balıkesir maçındaki oyun nerede dünkü oyun nerede?Dun orta sahamız, sol ve sağ bek ile forvette oynayan futbolcular sahada yoktular.Defansta Balıkesir ve Burak Yılmaz haricinde elle tutulur gözle görünür bir Futbolcumuz yoktu.
Taşın Çabaladı ama her şeyi kendi yapmaya çalışması boşuna çabaları.
Mehmet Akgün e gelince Bu zat FUTBOLU UNUTMUŞ iki metreden topu dışarı atıyor.
Kısacası çok kötü oynadık rakip te çok iyi değildi ama fırsatı değerlendirdi o kadar.

Avatar
Yunus 2021-08-29 21:16:08

Bence bu sene gecen seneden beter olur ümraniye atiyor manisa atiyor tuzla atiyor biz pozisyon bile yok bence baskanin yönetimin sucu yok antrönerde tamam her sey futbolcularda sözlesme yaparken senelik ücret degil oynadigi zaman ücret almadi lazim adam nasilsa pcret garanti fiyor oynamiyor

Avatar
Yesus 2021-08-29 21:55:09

Bunlar futbolcu alinca neye bakipta aliyorlar ben futboldan biraz anlarim ben bunlarin her sene yaptigi hatayi yapmam 5 tane alacagina 2 tane oynayan al abi bukadar zormu her sene para yok ama futbolculara var yazik