banner388
banner390
banner410
banner408

Alpay Özalan ve Chibuike taraftarın üzerine yürüdü

Geçtiğimiz hafta oynanan Altınordu karşılaşmasının ardından bu gün oynanan Ankara Demirspor karşılaşmasında da Teknik Direktör Alpay Özalan taraftarın üzerine yürüdü.

banner269

Alpay Özalan ve Chibuike taraftarın üzerine yürüdü

Geçtiğimiz hafta oynanan Altınordu karşılaşmasının ardından bu gün oynanan Ankara Demirspor karşılaşmasında da Teknik Direktör Alpay Özalan taraftarın üzerine yürüdü.

20 Eylül 2017 Çarşamba 20:14
Alpay Özalan ve Chibuike taraftarın üzerine yürüdü

Taraftarının protestosuna sinirlenen Alpay Özalan Altınordu’dan sonra Ankara Demirspor maçında da taraftarların üzerine yürüdü. Hocasının taraftara yürüdüğünü gören Chinuike de seyirciye el kol hareketi yapınca ortam bir anda gerildi.

“Tribünle değil futbolunuzu oynayın”

Alpay ve oyuncusu Chibuike’yi takım arkadaşları zorlukla durdurabildi. Taraftar yaşananlardan sonra “Bu ciddiyetsizlik yeter. Tribünle değil futbolunuzu oynayın” diyerek takıma tepkisini gösterdi. 


 

Son Güncelleme: 21.09.2017 14:17
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsu Ahber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAMAZAN 2017-09-20 22:03:22

MAÇA GELEREK KENDİSİNE TARAFTAR DİYEN, 3-5 LİRA VERMEKTEN İMTİNA EDİP, FUTBOLCUYA, YÖNETİCİYE, CANLA BAŞLA GÖREV YAPAN POLİSLERE HAKARET EDEN, SAHAYA ÇAKMAK, BIÇAK, MEŞALE VB. ŞEYLER ATAN, YANINDAKİ ÇOCUKLARA VE BAYANLARA ALDIRIŞ ETMEDEN ONA BUNA AHLAKSIZCA KÜFÜR EDEN, SPORUN KARDEŞLİK VE BARIŞ OLDUĞUNU, GALİBİYETİN YANINDA MAĞLUBİYETİN DE OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNME ERDEMİNE SAHİP OLAMAYA İNSANLARA???? HERTÜRLÜ DAVRANIŞI HAK GÖRMEMELİYİZ...ALPAY KARAKTERSİZ BİR İNSAN DEĞİLDİR...BAŞARILI OLMAZSA GİDER BU KADAR...HAKARET ADİCEDİR...AYRICA GEÇEN MAÇTA POLİS MEMURLARI GÖREVİNİ YAPARKEN ÜST ARAMA ESNASINDA AĞZINDA SİGARA, KONUŞMA ADABI OLMAYAN SÖZDE TARAFTARLARI GÖRDÜKÇE BEN VE AİLEM ARTIK MAÇLARA GİTMEYECEĞİZ...ÖNCE İNSANLIK, SAYGI, SEVGİ, HAK.....KAVRAMLARININ ÖĞRENİLMESİ DİLEĞİYLE

Avatar
Murat 2017-09-21 10:30:04

Alpay hocaya takima yuh cekin. Ama su kufretmekten vazgecin asagilik mahluklar. Yerin dibine girsin topunuzda macinizda. Ese anaya sovmek de neymis

Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-20 22:31:23

Alpay hocaya hala güveniyor musunuz sn.yöneticiler)? Kesin su adamın biletini artik.Seyirci ile tartışan bir sozde hocaninbu takıma ne faydasi olabilir ki?

Avatar
Serdar bal 2017-09-21 08:19:02

Adamlara dilediğiniz hakareti mesnetsizce pişmiş pişmiş edin, sonra tribüne değil futbolunuza bakın deyin. Yok ya insan değil mı bu herifler? Siz sataşırsanız onlarda karşılığını verir. Profesyonellikten kastımız tribün size ama avrat severken sessiz kalmak ise bi empati kurun bakalım kimmiş pro kimmiş amatör.

Avatar
murat 2017-09-21 10:49:45

milleti galeyana getirmeyin alpay iatğfa edeceğini söyledi chibuike para işareti yaptı üstüne yürüme falan yok gözümüzün önündeydi

Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-21 11:38:30

Sn.Yorumcu Ramazan bey, Elbette Alpay ksrektersiz biri değil ama Antrenör lukten de anlamadığı bir gerçek. Onunla bununla tatisacagina çekip gitmesini de bilmeli.

Avatar
günhan 2017-09-21 12:38:40

ertuğrul sağlam

Avatar
İsmet Tahtacıoğlu 2017-09-21 13:54:45

Fındık Üreticisi_ Manav _ İhracatçı üçgenini ortadan kaldırmadıkça bu şikayetler bitmez.Ben 4.5 yıl Ordu'da yaşadım.Fındık üreticisinin hemen hemen tamamına yakını MANAV denilen tefeci'den Ordu'nun pazarı olan Çarşamba günleri şehre iner ve EYLÜL VERESİYE harçlığını alır. Hasat zamanı geldiğinde de bu borçlandığı MANAV'A (1970'LERİN ÖLÇÜLERİNE GÖRE) yütde 30 faiziyle birlikte fındık olarak borcunu öder.Bu arada randımandandan da çalmalar işin cabası. Manav bu paraları nereden buluyor diyeceksiniz.Önce bankalardan sonra da Fındık ihracatçılarından. Peki bu arada fındık ihracatçısı ne yapıyor dersiniz? Ne yapacak, fındığın ALİVRE SATIŞ adı altında KUMARINI oynuyordur. İhracatçı daha fındık dalında bile yokken bu ad adı altında fındığını çoktan Alman firmalarına satmıştır bile.Alman İthalatçı firmaları ise Fındığın günlük fiyatlarını FINDIK BORSASI vasıtasiyle fiyatları belirleyendir.Peki içlerinde fındığını direkt fiskobirliğe veren fındık üreticileri yok mudur? Vardır elbette.Ama çok ç