banner388

Ahmethan Köse: Biz de Leipzig gibi olabiliriz

Samsunspor’un Süper Lige ait olduğunu ifade eden Ahmethan Köse, “Kulüp yapısı, Samsunspor’u Avrupa’da Leipzig takımına benzetiyorum. O da buralardan gelip şu anda Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor. Umarım öyle bir başarıyı da yakalarız" dedi.

Ahmethan Köse: Biz de Leipzig gibi olabiliriz

Samsunspor’un Süper Lige ait olduğunu ifade eden Ahmethan Köse, “Kulüp yapısı, Samsunspor’u Avrupa’da Leipzig takımına benzetiyorum. O da buralardan gelip şu anda Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor. Umarım öyle bir başarıyı da yakalarız" dedi.

30 Nisan 2020 Perşembe 10:15
Ahmethan Köse: Biz de Leipzig gibi olabiliriz

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekibin etkili isimlerinden Ahmethan Köse, Yılport Samsunspor'un buraya ait olmadığının çok bariz bir şekilde belli olduğunu söyledi. Kalan 6 hafta sonunda taraftarlarıyla beraber coşkulu bir kutlama yapacaklarını dile getiren Ahmethan, "Ertuğrul hocadan önce kısa bir dönem hocasız geçirdik. O süreci de hem altyapı hocalarımız hem de Yücel hocamızın sayesinde iyi bir şekilde atlattık. Ertuğrul Sağlam gibi bir hocanın geleceğini ben beklemiyordum. O geldikten sonra herkes buranın ne kadar önemli olduğunu, buradan ne kadar çabuk yukarıya çıkarsa o kadar değerli olacağını benimsedik. Hocamızın da çok güzel ekibi var. Bu parçalar bir araya geldiği zaman da başarı ortaya çıkıyor” diye konuştu.

LEİPZİG'E BENZETİYORUM

Samsunspor’un Süper Lige ait olduğunu ifade eden Ahmethan Köse, “Kulüp yapısı, Samsunspor’u Avrupa’da Leipzig takımına benzetiyorum. O da buralardan gelip şu anda Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor. Umarım öyle bir başarıyı da yakalarız. Atabey’in inanılmaz bir taklit yeteneği var. Bahattin’de çok güzel şarkı söylüyor. Takımın en çok konuşanı Yalçın Kılınç ve Ramazan Çevik. En eğlenceli kalecimiz Furkan Köse. O kadar doğal bir mizahı var ki bazen espri yapıp yapmadığını anlayamıyorsun. Bir de herkesi çok iyi tanıyor. Samsunspor’un buraya ait olmadığı çok bariz bir şekilde belli. Seneye de TFF’ye ait olmadığı belli olacaktır. Ondan sonra da Süper Lig’e çıkacaktır. 5 yıl sonra Samsunspor Şampiyonlar ligi seviyesine gelebilir. Bu imkansız değil, bunun örnekleri var” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ NEDEN OLMASIN 

Şampiyonluğu da 3 hafta sonra garantileyeceklerini belirten Ahmethan Köse, “Futbolcu olmasaydım bende pilot olmak isterdim. Hayal ettiğim bir meslek oydu. Bu sorumluluğu aldığı için ve bunu sürdürülebilir hale getirdiği için başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Samsun denilince aklıma Türkiye ve bağımsızlıkla özdeşleşmiş bir şehir olarak aklıma geliyordu. Daha sonra buraya geldikten sonra biraz daha detaylı araştırdım. İnanılmaz bir şehir, gerçekten çok güzel. Yeni yapıların yapılması, eskilerin korunması, sahilin vatandaşlara rahat bir şekilde açık olması ve insanların da spora yatkın bir yapıda olmaları bence Samsun için çok değerli şeyler. Şampiyonluğumuzu 3 hafta sonra garantileriz. Şimdiye kadar olduğu gibi bu süreci en iyi şekilde atlatmamız için herkes layıkıyla yerine getirsin ki en kısa sürede birbirimize kavuşalım” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kuscu 2020-04-30 11:59:17

O ağzın bafra tereyağlı kıtır kıtır pide yesin ahmethan kardeşim helal olsun sana

Avatar
Necati Dagli 2020-05-02 01:30:20

İnşAllah Samsunumuzu Avrupada Temsil etmeyi Allah nasip eder.