banner388
banner390
banner410
banner408

Adanaspor evinde zor kaybediyor 

Samsunspor, bugüne kadar deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 1 galibiyet alırken; Adanaspor ise iç sahada 7 galibiyetlik bir performans sergiledi. 

banner269

Adanaspor evinde zor kaybediyor 

Samsunspor, bugüne kadar deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 1 galibiyet alırken; Adanaspor ise iç sahada 7 galibiyetlik bir performans sergiledi. 

23 Mart 2018 Cuma 14:25
Adanaspor evinde zor kaybediyor 

Samsunspor Haber – Samsunspor’un 1 Nisan’da deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor takımı, bu sezon iç sahada oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor. Turuncu beyazlılar, şu ana kadar oynadığı 14 maçın 7’sini kazanırken 4 beraberlik, 3’te yenilgi aldı. Kırmızı beyazlı ekibin küme düşme potasında ki en önemli rakiplerinden Adanaspor, taraftarı önünde 25 puan topladı.

 
ADANASPOR İÇERDE DAHA ETKİLİ

 
İstatistiklere bakıldığında Samsunspor’un işinin hiçte kolay olmayacağı görülüyor. Samsunspor’un ise dış saha performansı hiçte iç açıcı değil. Kırmızı beyazlılar, deplasmanda oynadığı şu ana kadar ki 14 maçın sadece 1 tanesini kazanabildi. Samsunspor, bu periyotta 7 beraberlik 6 da yenilgi aldı. Ancak son haftalarda iyi bir form yakalayan kırmızı beyazlı ekibin, kağıt üzerinde zor gözüken Adanaspor deplasmanından istediği sonuçla ayrılması çokta sürpriz olmayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kürşat 2018-03-23 16:17:23

Biz Gaziantepspor maçını çok ararız Gaziantepspor a yenilmekle çiğdem düşen 3 üncü takım olmaya en büyük adayız maalesef

Avatar
smsn 2018-03-23 19:56:52

gaziantep ve bolu maçında şike var..bolu maçında hakem yaptı... antep maçındada oyuncularına birileri bişeyler verdi.. bence...bu federasyon hiç ilgilenmiyor bu işler ile..federasyondan bile şüphe duymaya başladım antepli oyunculara primmi verdiler acaba..

Avatar
KÜRŞAT 2018-03-25 01:18:58

BEN İNANIYORUMKİ SAMSUNSP İSTESİN BU KADROYLA GERİYE KALAN BÜTÜN MAÇLARI ALIR YETERKİ İSTESİN

Avatar
metin 2018-03-23 17:12:01

geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezonda samsunspor üzerine çok büyük oyunlar oynanıyor bu durum türkiyenin tüm medya spor proğramlarında açıklanıyor örnekmi adanademirspor maçında yüzde yüz kusursuz gol hakem tarafından verilmiyor bolu maçı 2 net penaltısı verilmiyor fedasayon mhk hakemlere talimatı vermiş yolu yok samsunu düşürecekler denizli menejeri ne diyor bakanımızdan yardım bekliyoruz zaten hakemler birilerine yardım ediyor uyuma samsun uyuma takımına sahip çık

Avatar
rmz 2018-04-05 12:19:08

öyle diyonuzda doğru ama samsunda kötü oynuyor hani elazığ maçındaki oyun iyi oynasa o zaman hakeme iş kalmaz