banner388

Abdülkadir’de sürpriz gelişme 

Teknik direktör İrfan Buz ve ekibi yaptığı değerlendirmeler neticesinde karar değişikligine gitti ve Abdülkadir’in takımda kalmasını istedi.

Abdülkadir’de sürpriz gelişme 

Teknik direktör İrfan Buz ve ekibi yaptığı değerlendirmeler neticesinde karar değişikligine gitti ve Abdülkadir’in takımda kalmasını istedi.

02 Temmuz 2019 Salı 13:11
Abdülkadir’de sürpriz gelişme 

Samsunspor Haber – Samsunspor’un gönderilecek oyuncular listesinde yer alan tecrübeli forvet Abdülkadir Özgen’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İrfan Buz ve ekibi yaptığı değerlendirmeler neticesinde karar değişikliğine gitti ve Abdülkadir’in takımda kalmasını istedi. Konuyla ilgili yönetime de rapor sunan teknik ekibin, bu oyuncunun maç kasetlerini yeniden izlediği ifade edildi. 

CANBERK KAMPA KATILACAK

Abdülkadir’in yanı sıra sol bek Canberk Dilaver’in de takımla beraber kampa katılacağı burada ki performansının kaderini belirleyeceği de gelen bilgiler arasında. Teknik direktör İrfan Buz’un gönderilecek oyuncularla ilgili konunun 15 Temmuz da başlayacak sezon hazırlıklarına kadar çözümlenmesi konusunda ekibine talimat verdiği iddia edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bafra 2019-07-02 14:17:56

Canberk iyi anladik abdulkadir futbol hayati bitmis kosamiyor hoca kalite oyuncular almadan bu takim sampiyon olamaz...

Avatar
Bafra 2019-07-02 15:50:09

Iyi oyuncu tamam ama çok yavaş oyuncu tek yarılık oýuncu golcü özelliği olan kanat oyuncular şart çok iyi santrofor şart on libero şart

Avatar
bafra 2019-07-02 17:20:56

yanlış karar hocam yavaş oyuncu bu ligde iş yapmaz çevik hızlı genç oyuncular lazım forvet yenilenmeli kafa golümüz bile yok attığını gol yapan iyi şutları olan çalım yapabilen kubi gibi yetenekli forvetler ihtiyaç var Bahattin kalsın iyi oyuncu hızlı güçlü yetenekli ama diğer forvetler nanay

Avatar
ÇOK GÜZEL İRFAN HOCAM AFERİN SENEYE SENDE GİDERSİN 2019-07-02 18:13:09

BU KADRO ÇOK İYİYDİ DE NİYE DİREK ŞAMPİYON OLAMADI. ÜÇÜNCÜ OLDU.
PLAYOFF DA GOL BİLE ATAMADI. İRFAN HOCA GERİ ADIM ATMA .KALİTELİ MİLLİ FUTBOLCU TRANSFERİ YAP. YOKSA SENEYE NE ADIN KALIR NE DE KARİYERİN KALIR. OTURUR AĞLARSIN.

Avatar
Veysel Sarı 2019-07-02 18:54:20

Ben bu Abdulkadiri çok yakından tanıyan biri olarak Samsuna gelmemesi için bu platformdan çok ama çok yazdım uyarıda bulundum ama olmadı.Futbol hayatı bitmiş koşmayan çabalamayan eski gücünde olmayan yetenekleri kaybolmuş bir oyuncu Samsuna para için geldi kalacakmış çok yazık bu Yönetim yine Yüksel Yıldırımın paralarını sokağa atacak gibi gözüküyor. Uyan Ylldırım uyan

Avatar
Adamın Biri 2019-07-02 13:55:40

Bir sezonun kaderinin belirlendigi son 6 - 7 haftayi dunya yansa bir bag otu yanmaz havalarinda oynamis bir oyuncu icin guzel karar verilmis.

Avatar
Bafra 2019-07-02 14:13:10

Abdülkadir yanlış tercih bahsettikten başka forvet tanımam gerisi boş transfer

Avatar
Ahmet 2019-07-02 20:23:33

Bu takıma öne top taşımak adamlar lazım defansa sıkıntı yok en 2 E3 orta oyuncusu ve forvet alınmalı geri düştüğünde organize olamiyo bu takim