banner388

2018'de oynanan G.Antepspor maçında da bizi katletmişti Samsunspor düşmanlığınız neden ? 

Hakem Ramazan Keleş'in bu Samsunspor'un ilk önünü kesmesi değil. Hakem Keleş, 2018 yılında G.Antepspor ile deplasmanda oynanan maçta Samaras'ın nizami kafa golünü faul gerekçesiyle geçerli saymamış ve Samsunspor sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. 

2018'de oynanan G.Antepspor maçında da bizi katletmişti Samsunspor düşmanlığınız neden ? 

Hakem Ramazan Keleş'in bu Samsunspor'un ilk önünü kesmesi değil. Hakem Keleş, 2018 yılında G.Antepspor ile deplasmanda oynanan maçta Samaras'ın nizami kafa golünü faul gerekçesiyle geçerli saymamış ve Samsunspor sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. 

31 Ocak 2021 Pazar 17:07
2018'de oynanan G.Antepspor maçında da bizi katletmişti  Samsunspor düşmanlığınız neden ? 


Samsunspor Haber - Ümraniyespor - Yılport Samsunspor arasında oynanan maçta inanılmaz kötü bir yönetim sergileyen hakem Ramazan Keleş, 90 dakika boyunca kırmızı beyazlı ekibin puan kaybetmesi; yenilmesi için her yolu denedi. Daha 2'nci dakikada Djedje'nin ilk faulunda sarı kartına baş vuran hakem Keleş'in art niyetli yönetimi 90 dakika genelinde sürdü. Samsunsporlu futbolcular, hem rakipleriyle hem de hakem Keleş ile mücadele etti. 

NET OLARAK KURAL HATASI YAPILDI

90. dakikada yapılan hakem atışından direkt topu alan Ümraniyeli Okan Derici, top ikinci bir oyuncuya temas etmeden gitti ve golü attı. Kurallara aykırı olan bu durum nedeniyle golün geçersiz sayılması ve maçın kale vuruşu ile yeniden başlaması gerekirken, hakem Ramazan Keleş golü geçerli saydı. Burada yönetmelikten ve kurallardan habersiz olduğu net olarak görülen hakem Keleş, ayrıca itiraz eden Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a da direkt kırmızı kartla oyundan attı. 

2018'DE Kİ ANTEP MAÇINI UNUTMADIK 

Bu hakem Ramazan Keleş'in Samsunspor'un ilk önünü kesmesi değil. Hatırlanacağı üzere 2018 yılında TFF Birinci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'un deplasmanda oynadığı Gaziantepspor maçınında orta hakemiydi. Bu müsabakada kırmızı beyazlı ekibin Samaras ile attığı nizami kafa golünü faul gerekçesiyle geçerli saymamış ve Samsunspor'un sahadan 2-1 mağlup ayrılmasına sebebiyet vermişti. 


Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporHakem Keleş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BURAK 2021-01-31 17:19:16

Trabzon lobisini sadece kulüpten uzaklaştırmak yetmez.dikkat edilip araştırılırsa eğer samsunsporumuzun maçlarına genel olarak hep trabzon bölgesi hakemleri veriliyor bu konunun üzerne gidilmeli.ertuğrul hocanın ayrıca kartına itiraz edilmeli.bu arada hocanın kenarda agresif olması gerekli yumuşaklığı sebebiyle çok puan kaybeder bu takım.ama ele inat bu takım şampiyon olacak.ŞAMPİYON SAMSUNSPOR

Avatar
Ogün55 2021-01-31 17:24:24

Benim ablamadim neden Mac oynanmadan bu hakemi Sansunsoir macin I katledecegi yükse sesle dile getirilup Tff ye bildirilmedi?Trabzondan yan hakem bile kabul etmemeli Samsunspor.Senebleri belli Adamlar 2 bir Güclü Karadenizin takimi istemiyor süperligde.Kanlari bozuk cünkü.

Avatar
ku 2021-02-01 09:10:32

Ümraniye belediyesi başkanı kim haberiniz varmı?

Avatar
taraftar 2021-02-01 09:15:00

bu hakemleri atayan siyasi yönetim değil mi? samsunlular da bu siyasi yönetime oy vermiyor mu? eee boşa tatava yapmayalım sayın samsunlular.

Avatar
kerem55 2021-02-02 00:17:08

samsun maçına trabzon bölge hakemleri verilmesin adamlar açık samsun düşmanı tff duy sesimizi

Avatar
Ogün Odaci55 2021-02-01 01:12:27

Tek kelimeyle harika özetlemis Kalender dökmüsün.Tebrikler.

Avatar
Nihatkoc 2021-02-01 13:52:01

Trabzon siyaset ve spordan beslenen şehirdir.hertakimda Trabzonlu oyuncu mutlaka vardır amatör profesyonel farketmez.oyuzden lobileri ve Ankara'da iş bitiriciligi olan birsehirdir.hangi makama gidersen git ilgi görür yolları açılır.