banner388
banner390
banner410

Samsunspor Yönetimi kendi başarısızlığını başkalarına yıkmamalı ve gütmemelidir. Şampiyonluk parolasıyla çıktığı bu yolda koyduğu hedeflere şu anki tablosuyla çok uzak kalmış ve taraftarını mutsuz etmiştir.

Transfer edilen yabancı oyuncuların hazır ve formda olmaması yaşı ilerlemiş oyuncularla anlaşma sağlaması Samsunspor’a yapılan en büyük ihanettir.

Takım yaşlı koşamıyor. Bu transferleri neye göre? Kime göre yaptınız? Hangi fizibilite çalışmaları sonrasında?

Samsunspor yönetiminin yaptığı yanlışlardan ders çıkarabilmesi için nezaket kuralları çerçevesinde gönülleri kazanarak yoluna devam etmesi yaptığı hataları telafi edebilmesi için gece gündüz çalışması gerekiyor.

Aksi takdirde başarının sağlanması mümkün değildir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2017-11-20 21:48:26

Ya, arkadaş işler iyiyken takım yaşlı maşlı demiyordun. Yeni mi büyüdü yaşı takımın. Nasıl bir yorum bu ? Süper ligde yaş ortalaması yüksek takım ya da oyuncuların hepsi başarısız mı ? Nasıl da erken bir tespit yapmışsın böyle, ligin ortası geldi takım yaşlı diyorsun. Transferler yapılırken yazdın mı , işler iyiyken yazdın mı ?