banner388

Büyük umutlarla gittiğimiz Rize'ye kabus dolu, korku filmini aratmayan bir ilk yarı yaşadık. Sağdan soldan ataklarla Erzurumspor yüklendi de yüklendi orta sahamıza defansımıza nefes aldırmadı 45 dk. rezalet bir oyun, isteksiz ruhsuz sistemin olmadığı üç pas yapamayan Samsunspor vardı, sahada maçın kahramanı olan kalecimiz Furkan Köse hariç helal olsun göz doldurdu, ilk yarı farkı önledi etkili atakları önemli kurtarışıyla önledi.

Erzurumspor ikinci yarının başlarında  etkili oyununu golle süsleyerek baskılı futbolunun meyvesini kazanmışken Samsunspor taraftarının futbolculara göstermiş olduğu tepkiden sonra silkelendi ve o dakikadan sonra oyun oynamaya başladı penaltı golüyle beraberliği yakalayarak çok kötü oynadığı karşılaşmadan 1 puan alarak önemli bir işe imza attı.

Samsunspor takımı oyuncuları kendisine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Taraftarımız mesafe gözetmeden takımlarını yalnız bırakmıyorlar. Elinden gelen gayreti ve mücadeleyi gösteriyorlar bu desteğin karşılığı bu oyun olmamalı formanın önemini bilerek geçmişi ve tarihini anımsayarak futbolcularımız gereken mücadeleyi ve güzel oyunu sergilemeliler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-11 21:11:58

Sn.Burak bu Samsun spordan ve bu teknik heyetten hic bir beklentimiz yoktur.Görünen köy kılavuz istemez. Sahada adeta ezildik.Spora siyaseti karıştırır san olacağı budur.