banner388
banner390
banner410

Sezon boyunca farklı sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşan bunun yanında transfer yasaklarına maruz kalan Samsunspor'umuz ligi üçlü averajlarların belirlendiği ligde zorda olsa kalmasını bildi ve üzerinde ki kara bulutları kısmen sona erdirdi.

Yeni sezonun neler getireceği ise şimdiden merak konusu detaylı olarak anlatacağım taraftarımızı yakın ilgilendiren konuları siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum.

Sezon bitimiyle beraber her zaman olduğu gibi değişmeyen transferler nasıl olacak, yönetim devam edecek mi? istifa edecek mi? gibi sorular herkesin zihninde yer almış durumda yazılanları, çizenleri yakın takip etmemle beraber üzüntümü paylaşmak istiyorum.

Camiayı ciddi bir şekilde eleştirmek, yermek yıllardır lig sonunda yaşanan sıkıntılı ve çekişmeler Samsunspor kulübüne büyük zararlar vermektedir. Hem psikolojik, hem sportif açıdan çok ciddi çalışmalarla camiamıza faydalı olmalıyız.

Düşünülen ve faaliyete geçecek projeleri hazırlamalı somut adımlar atılarak düştüğümüz yerden biran önce kurtulmalıyız. Samsunspor için yapılacak her bir ağaç, her bir çalışma güzel günlere yelken açmamızı sağlayacaktır. Eleştiriler olmalı fakat ayrıştırıcı yapılan ithamlar kırmızı beyazlı kulübe zararı beraberinde getirmektir.

Buna asla ve asla izin vermemeliyiz basit güzaf konularla Samsunspor'un zamanını harcamaya gerek yok. Birlikte el ele vererek birlikte sorunlarımızı çözerek bu takımı ancak düzlüğe ve çok özlediği başarılı yıllarına geri dönecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir ertekin 2017-06-04 20:02:16

Büyüksendin spor