Samsun Haber

Samsun'da Tıra Gizlenmiş 132 Kilo Toz Esrar Ele Geçirildi

Samsun'da jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir tırın içerisine gizlenmiş 132 kilogram toz esrar ele geçirildi. Operasyonda yabancı uyruklu bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Abone Ol

Operasyon, Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirildi.

KAVAK'TA DURDURULAN TIRDA ARAMA YAPILDI

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda, yabancı uyruklu bir kişinin kullandığı tırla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine Kavak ilçesinde durdurulan tırda, özel eğitimli narkotik dedektör köpeğinin de katılımıyla detaylı arama gerçekleştirildi.

132 KİLO TOZ ESRAR BULUNDU

Yapılan aramalarda tırın içerisine gizlenmiş halde toplam 132 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konulurken, operasyon kapsamında yabancı uyruklu sürücü gözaltına alındı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sürdüğü bildirildi.