banner388

Ziyaretlerde zarar gören tablo onarıldı

Atakum Belediyesi'ni devralan Cemil Deveci, tebrik ziyaretleri sırasında zarar gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu tablonun onarımın yapıldığını ifade etti. Başkan Deveci, Atakum'un örnek bir kent olacağını belirtti.

Ziyaretlerde zarar gören tablo onarıldı

Atakum Belediyesi'ni devralan Cemil Deveci, tebrik ziyaretleri sırasında zarar gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu tablonun onarımın yapıldığını ifade etti. Başkan Deveci, Atakum'un örnek bir kent olacağını belirtti.

10 Nisan 2019 Çarşamba 18:00
Ziyaretlerde zarar gören tablo onarıldı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın yanı sıra, CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Atakumlu vatandaşların ziyaret ettiği Başkan Deveci, Atakum’u örnek bir kent haline getireceklerini ifade etti. 

Başkan Deveci'ye görevinde başarı dileyen Milletvekili Bedri Yaşar, "İstanbul'daki demokrasi nöbetimizin ardından Samsun'a gelerek Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'yi ziyaret ettik. Kendisinin 5 yıl boyunca yoğun bir temposu olacak. Atakum halkı, en doğru kararı verdi. Millet İttifakı olarak elde ettiğimiz bu başarıdan dolayı başta Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'ye ve Millet İttifakı'na destek veren tüm Atakumlulara teşekkür ediyorum. Başkanımıza, görevinde başarı ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

TABLO ONARILDI

31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda kazananın Atakum ve Atakumlular olduğunu söyleyen Deveci, "Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından hemen görevimize başladık. Sandık başına giderek demokrasi adına önemli bir başarıya imza atan Atakumlulara teşekkür ediyorum. Elbette yeni göreve başlamamız dolayısıyla bizleri ziyarete gelenler de oluyor. Bu noktada, özellikle Atakumluların yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Görevimizi, Atakum halkımız ile birlikte barış ve huzur içerisinde yürüteceğiz. Belediyemizdeki eksiklerimizin giderilmesi konusunda çalışmalarımıza da başladık. Bu noktada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu tablonun, tebrik ziyaretleri sırasında yaşanan izdiham nedeniyle zarar görmesi sonucunda, fotoğrafın bulunduğu çerçevenin onarımını da yaptık" sözcüklerini kullandı.

PERSONELİ İHMAL ETMİYOR

Mesai başlangıcında, belediye personelini de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Deveci, koordineli bir çalışma içerisinde olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 

"Göreve geldiğimiz gün itibariyle, belediye personelimizle iyi ilişkiler kurma gayreti içerisindeyiz. Sabah mesaimize başlamadan önce, personelimizi de ziyaret ediyorum. Bu noktada kendilerine işlerinde kolaylıklar diliyor, personelin görüş, öneri ve taleplerini dinliyorum. Belediye başkanı ve belediye personelinin koordinesi, Atakum'da projelerin daha hızlı gerçekleşmesi adına önemli bir aşamadır. Personelimizle sürekli beraber olmaya ve onları dinlemeye devam edeceğim." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
^_^ 2019-04-10 19:12:58

tablosunu ayrı kedisini ayrı severiz

Misafir Avatar
Ahmet Yılmaz 2019-04-11 09:43:46 @^_^

çok seversin ama yorum yaparken adını bile yazamazsın. neden mi? çünkü sen en ufak çıkar kaybında onu satacak kadar zavallı , menfaat düşkünü kaypak bir yaratıksın.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Serhat 2019-04-10 21:26:04

Cumhurbaşkanı Partili ve yanlı olduğu için resim kesinlik ile kaldırılmalı yoksa Cemil DEVECİ ye oy veren kesimi üzer yanlış yapar l.

Avatar
Murat 2019-04-10 22:00:05

Akp bu halki küçümsedi her ihaleyi yandaşa akrabaya verdi ya millet anlanaz bilemez sandilar. Iste bu yüzden heryeri kaybediyorlar. İstanbul un bütün ihaleleri kimde bir bakin. Resim zarar görüp onarilir ama kalpler onarilmaz sonuç bu....

Avatar
SS55 2019-04-10 21:57:40

Hikaye ! Tebrik ziyaretine gelenlerin sıkışıklığından zarar görmüş müş. Odada kamera sistemi vardır mutlaka. Başkanın dediği gibi mi olmuş yoksa hususi Cumhurbaşkanının resmine fiziki müdahale edilerek oradan kaldırılmaya mı çalışılmış ? Bunlar muamma !

Misafir Avatar
Muamma 2019-04-11 12:43:33 @SS55

O zaman sende bir muammasın adını yazamayacak kadar esrarengiz ve muamma :)

Beğenmedim! (0)
Avatar
ATSIZ 2019-04-11 09:11:29

O tablodaki kişi Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı mı, yoksa AKP Genel Başkanı mı? AKP Genel Başkanı ise kaldırılmalıdır.

Avatar
HASANAKKUZU 2019-04-11 06:42:57

Sayın cemil Deveci beyi tebrik ediyor yeni gorevide üstün başarılar diliyorum resim konusu sayın CHP ye oy verenleri tedirgin etmiştir kendisine oy vermeye ne her şeyi söyleyen bir kişiyi atatürkün yanıbaşında görmek istemiyoruz saygilarimla

Misafir Avatar
kerim 2019-04-11 16:42:45 @HASANAKKUZU

Aslında Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafının nasıl "yanlışlıkla" zarar gördüğünü bu yorumlardan anlıyoruz. Sevseniz de sevmesenizde O bu ülkenin başı, adam olun biraz. Yarın CHP'li Başkan seçilirse onun fotoğrafı asılacaktır, çünkü Ülkenin başı artık odur. Bu seçimde benim gibi yerel şeçimde Ak Partiye oy vermeyenleri pişman etmeyin olur mu?

Beğenmedim! (0)
Avatar
asç 2019-04-10 23:15:42

Sağdaki

Avatar
Arımlı 2019-04-11 12:08:12

Ne olursa olsun Cumhurbaşkanı hepimizin başkanı tebrikler Cemil Deveci