banner388
banner390
banner410
banner408

Zincirleme Kaza! 6 Tır Birbirine Girdi!

D-100 karayolunda 6 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

banner269

Zincirleme Kaza! 6 Tır Birbirine Girdi!

D-100 karayolunda 6 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

04 Ekim 2022 Salı 21:58
Zincirleme Kaza! 6 Tır Birbirine Girdi!

Kaza, akşam saatlerinde D-100 karayolu Çorum kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan yabancı plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprünün direğine çarptı. Arkadan gelen 5 tırda kazaya karıştı. Trafik kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazaya karışan tır sürücü, "İstanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halindeydim. Arkamdan gelen yabancı plakalı tır beni sollamak istedi. O anda heyecanlandı mı yoksa yolun yağışlı olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kavşakta bulunan köprünün direğine çarptı sonra önümde makas kesti. O sırada peşimizden gelen diğer tır sürücüleri bana ve diğer tırlara çarptı. Yine de kazanın şiddetine göre Allah hepimizi esirgedi’’ dedi.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Tosya D-100 Karayolu Samsun istikametinde oluşan trafik yoğunluğu, kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.