banner388

Zihni Şahin’den İlk Meclis Toplantısında Söz

Bugün ilk kez başkanlık ettiği meclis toplantısında konuşan yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Güzel Samsun’umuza hizmet etmek için her alanda tüm gayreti göstereceğime söz veriyorum. Biz Samsun’u geliştirirsek ülkemizi de kalkındırmış oluruz” dedi.

Zihni Şahin’den İlk Meclis Toplantısında Söz

Bugün ilk kez başkanlık ettiği meclis toplantısında konuşan yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Güzel Samsun’umuza hizmet etmek için her alanda tüm gayreti göstereceğime söz veriyorum. Biz Samsun’u geliştirirsek ülkemizi de kalkındırmış oluruz” dedi.

10 Mayıs 2018 Perşembe 17:57

Samsun haber – Yeni Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin meclis toplantısında bugün ilk kez başkanlık yaptı. 26 gündem maddesi görüşülmek üzere komisyona gönderildi. Başkan Şahin, ilk kez başbakanlık ettiği meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“Samsun’da ele aldığımız 3 konu var”

Samsun’da ele alacağı 3 konu olduğunu söyleyen Başkan Şahin, “İnşallah ben de sizlerin güvenine layık olurum. Bu görev büyük bir sorumluluk istiyor. Kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim. Güzel Samsun’umuza hizmet etmek için her alanda tüm gayreti göstereceğime söz veriyorum. Biz Samsun’u geliştirirsek ülkemizi de kalkındırmış oluruz. Bizim için bir Samsun ve Bir Türkiye var. Samsun’a geliştirir ve kalkındırırsak, ülkemizi de kalkındırırız. Herkes ve her şehir kendinden sorumlu olacak. Her şehir kendini ne kadar geliştirirse o kadar ülkemize faydalı olacak. Samsun’da ele aldığımız 3 konu var. Bunlar istihdam, tarım ve turizmdir. İstihdam alanında yapılan sanayi hamlelerini destekliyoruz, desteklemeye devam edeceğiz. Çarşamba ve Bafra Ovası gibi iki büyük ovamız var. Bu ovalar sayesinde tarımda da büyük hamleler yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. 

“İnşallah hep birlikte güzel işlere vesile oluruz”

Ortak akıl ile güzel işler yapacaklarını ifade eden Şahin, “Turizme çok uygun bir şehrimiz var. Karadeniz’in Anadolu’ya açılan kapısıyız. Milli Mücadele’nin de simge şehriyiz. Birçok kültürel ve doğal zenginliğimiz de bulunuyor. Vezirköprü’de kanyon ve yaylalarımız var. Bafra İkiztepe’de tarihi kazılar yapıldı. 10 bin 800 tane tarihi eser çıktı. Şimdi de Vezirköprü Oymaağaç’ta tarihi kazılar devam ediyor. Tarihimiz var, coğrafi güzelliklerimiz var, kültürel zenginliklerimiz var. Yurt içi ve yurt dışından da göç alıyoruz. Hep birlikte bir ve beraber olduğumuzda Samsun’da aşamayacağımız problem olmaz. Burada herkesin aynı anlayışta olması mümkün değildir. Herkes aynı anlayışta olursa demokrasi olmaz. Samsun’a kazanç sağlayacak bir konu söz konusu olduğunda da hiçbir Allah’ın kulunun buna karşı çıkmayacağına cani gönülden inanıyorum. Samsun mesele olduğunda herkesin, gerisi teferruattır diyeceğini düşünüyorum. Bana bir sorumluluk verildi. Bu sorumluluğu sizlerin destekleriyle hedefe ulaştırırız diye ümit ediyorum. Bu manada sizden desteklerinizi bekliyorum. Ortak akılla, büyük bir aileyiz anlayışıyla inşallah hep birlikte güzel işlere vesile oluruz diye düşünüyorum” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 11.05.2018 09:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-05-10 20:34:04

Yusuf ziya 19 yılda samsun ekonomisine çok darbe vurdu.. samsun bir tane yatırımcıya öncülük yapmadı... samsun emekli şehiri oldu.. sosyal sorunları çoğaldı... yatırım yapmak isteyen işadamları yer tahsis edin.. öncülük yapın... yoksa ak parti samsun kaybetiyor..

Avatar
bafrali 2018-05-10 18:54:33

Senin daha bafrada bir civin yok samsuna ne yapicaksin?

Avatar
Ali Balbal 2018-05-10 19:46:37

Ltfen ayni soylemleri telrar etmeyi birakin ve ticaret ve sanayi odasiyla Samsunun onde gelen sanayicisiyle neler yapilabilir disarida yapilacak gorusmelerle hangi yatirimci Samsuna getirilebilir bunun tartismasini yapin.