banner388

Zihni Şahin: Son nefesimize kadar çalışacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Teşkilatının 78. İl Danışma Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Zihni Şahin: Son nefesimize kadar çalışacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Teşkilatının 78. İl Danışma Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

09 Eylül 2018 Pazar 16:21
Zihni Şahin: Son nefesimize kadar çalışacağız

AK Parti Samsun İl Teşkilatının 78. İl Danışma Toplantısı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizin ve hepimizin önüne koyduğu 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için son nefesimize kadar gayret ve mücadele edeceğiz” dedi.

"SON NEFESİMİZE KADAR ÇALIŞACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Zihni Şahin, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizin ve hepimizin önüne koyduğu 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için son nefesimize kadar gayret ve mücadele edeceğiz. Bunun için 31 Mart 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde büyükşehir ile birlikte 18 belediye başkanlığını kazanmak ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Samsun olarak hediye etmek istiyoruz. Bu zaferi birlik ve beraberlik içinde birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. Hizmet ve gönül belediyeciliği anlayışı ile Samsun'umuzu 2023 yılına hazırlamak için çalışıyoruz. Bu amaçla şehircilik ve kent estetiği, ulaşım, çevre, turizm, spor, bilim, sanayi, tarım gibi alanlarda çok önemli ve büyük projeleri hayata geçireceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Samsun'umuzun bugünü güzeldir. 2023’de daha güzel olacaktır. Samsun'umuz gelişmiştir. 2023’de daha çok gelişmiş olacaktır. Samsun'umuz ileri gitmiştir. 2023’de daha çok ileri gidecektir” dedi. 

"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Vatana ve millete hizmette emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Şahin, şunları söyledi: 

“Samsun'umuzu bugünün güzelliklerine, gelişmişliğine ve ilerlemesine büyük katkılar yapan milletvekilimiz ve büyükşehir eski belediye başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey’e çok teşekkür ediyorum. Samsun'umuzun genel ve yerel hizmetlerle donatılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükümetlerimize, bakanlarımıza, Samsun milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımıza kısacası siyasi irademize çok teşekkür ediyorum. Geçmişten bu yana Samsun'umuzda görev yaparak taş üstüne taş koyan belediye başkanlarımıza, siyasilerimize, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Vefat edenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Ortak akıl, istişare, uyum içinde çalışmayı esas alıyoruz. Genel başkan yardımcımız, il başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile Samsun'umuzda sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, üniversitemiz ve toplumumuzun tüm kesimleriyle bir ve beraber oluyoruz, ziyaretler yapıyoruz. Bunu devam ettireceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir. 2018-09-09 16:59:25

Mütevaziliğime diyecek hicbir lafım yok.Zira ısınma dönemin geçti.Tramvay Atakımı ikiye böldü.Ust geçit ahiretlik.Hani yürüyen merdivenli geçitler.Personelinde gevşeklik başlamış devriye atan yok.Cağaloğlu Atakumbdolmus düğü kısmı çukur relerin 3 / 1 ini içine alıyor.3 aydır gören yok mu bunu.Anayol yahu.Lozan caddesi bafra tarafı kısmı kanalla bilerek trafiğe kapatıldı.Cadde öldü.Ondan sonra Atakumda niye kaybediyoruz diye düşünüyorsunuz.illa herkes cimere mi yazsın.Birakin şu bilbordlari doldurmayı, gönüllerindoldurun gönülleri