banner388

Zihni Şahin: Samsunspor için ne gerekiyorsa yapacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Zihni Şahin, "Belediye olarak imkanlar doğrultusunda ne yapmak gerekirse yapılmalı. Samsunspor, Samsun’un ortak markasıdır" dedi.

Zihni Şahin: Samsunspor için ne gerekiyorsa yapacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Zihni Şahin, "Belediye olarak imkanlar doğrultusunda ne yapmak gerekirse yapılmalı. Samsunspor, Samsun’un ortak markasıdır" dedi.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 17:03
Zihni Şahin: Samsunspor için ne gerekiyorsa yapacağız

Samsun haber - AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olmak için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine AK Parti Genel Merkezi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i aday gösterdi.

"HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK"

Çok özel açıklamalarda bulunan Zihni Şahin, "Yusuf Bey’in adaylığıyla beraber Büyükşehir Belediye Başkanlığı boşalmıştı. Bununla ilgili genel merkez bazında yapılan çalışmalar, teşkilat içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda seçimlere kadar bir belediye başkanı seçilmesi gerekiyordu. Bu durumda yapılan değerlendirmeler sonucunda Ankara’ya çağrıldık. Genel Başkan Yardımcımız Birol Kaya ile görüştük. İsmi geçen 4 arkadaşımız vardı. Başbakanımızla o arkadaşlarla beraber görüştük. Daha sonra yapılan görevlendirmede görevi bize tebliğ ettiler. Böyle bir makama bizi güven duyarak uygun gördüğü için Başbakanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Birol Kaya’ya bilhassa Yusuf Bey’in önerileri oldu. Çünkü bu olaylar benim dışımda gelişti. Yusuf Bey’e de teşekkür ediyorum. Belediye başkan arkadaşlarıma, Büyükşehir Belediyesi Meclisine ve bize destek veren, güç veren herkese teşekkür ediyorum. Ortak akılla hareket etmeyi seven, Bafra’da nasıl bir büyük aileysek inşallah Samsun’da da daha büyük bir aile olarak Yusuf Bey’in bıraktığı yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Ben bu güne kadar Samsun’a ve ilçelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Bey’e çok teşekkür ediyorum. Her şey daha iyi olacak diye ümit ediyorum” dedi.

"SAMSUNSPOR, SAMSUN'UN ORTAK NOKTASI"

İyi bir Samsunsporlu olduğunu belirten Şahin, "Belediye olarak imkanlar doğrultusunda ne yapmak gerekirse yapılmalı. Samsunspor, Samsun’un ortak markasıdır. En büyük markası o bakımdan önümüzü görmeden şöyle olur, böyle olur diyemiyoruz ama Samsunspor’a her zaman elimizden gelen desteği vereceğiz. Bafra Belediyesi olarak en zor şartlarımızda deplasmana giderken taraftarlarımıza hepsinde destek olduk, yardım ettik, araç verdik, yakıt verdik. Bundan sonra da inşallah bir takım destekler devam edecek" diye konuştu.

"KARAR VALİLİK ONAYINA SUNULACAK"

Yarın Büyükşehir Belediye Meclisinde oylama yapılacağını hatırlatan Şahin, "Kararın akabinde alınan kararlar valilik onayına sunulacak. Onaydan sonra arkadaşlar çalışmalarla ilgili bilgi verecekler. Nasıl bir süreç takip edilecekse o şekilde bundan sonra Samsun’da elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız” şeklinde ifade etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aras 2018-05-02 18:02:12

bence samsunsporu kullanmasanız.. beklenti oya dönüşüyor çünki...

Avatar
acar 2018-05-02 18:04:50

aman yusuf ziyanın yolundan yürüyüm deme ha.. samsun halkı bir kere düşer tuzağa

Avatar
Turan 2018-05-02 18:00:16

İnşAllah samsunspordan yana yüzümüzü güldürürsün başkanım biz senin arkandayız

Avatar
Kardesim 2018-05-02 20:29:46

InsaAllah samsunspora sen sahip cikarsin samsunspor samsun un kulubu samsunun markasidir kesinlikle sahip cikmalisin baskanim yeni gorevin hayirli olsun

Avatar
Ayhan 2018-05-02 20:57:25

Sayın başkan hayırlı olsun yeni göreviniz en iyi karar oldu.yalniz samsunspor işine gelince milletin parasını harcamayın bu iş için bir şeyler yapılacaksa belediye bütçesinden devlet parasından yapılmasın ben vatandaş olarak helal etmiyorum benim hakkımın bu gibi işlere gitmesine samsunspor tâmam bizim ama yiyenler utansın.biz yemedim vatandaş olarak yardim kampanyası düzenle tamam cebimden ver tamam ama benim ve çocuklarımın hakkını verme yedirme helal etmem

Avatar
İHL Lİ ÖĞRETMEN 2018-05-02 22:39:21

Samsunsporun ruhuna bi mevlit okut. Ekonomik olarak mevta olmuş iflas etmiş takıma ne yapacaksın başkan. Birde belediyenin borcunu açıklarsan iyi olur devir teslim alırken nereye imza attığını bil.

Avatar
ÇARŞAMBALI 2018-05-02 22:43:28

Irmakların üstüne gereksiz köprüler yaparak belediyeyi borca batıran Yusuf Ziya Bey Köprülere turnike koy bakalım günde kaç araç geçecek Kumtepe körüsünden günde 40-50 araç bile geçmez. Bu israfın hesabını millet sorar Allah C.C de soracak elbet

Avatar
samsunlu 2018-05-03 10:29:00

Bugune kadar niye yardım etmedin neredeydin. SAMSUNSPOR u oy için reklam yapamazsın.Düşün artık SAMSUNSPOR un yakasından.Taraftar herşeyin farkında