banner388
banner390
banner410
banner408

Zihni Şahin: Samsun’daki trafik sorunlarını en aza indireceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Önceliğimiz şehir içinde yaşanan bu yoğunluğunun en aza indirilmesi olacak. Bunun için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmalıyız" dedi.

banner269

Zihni Şahin: Samsun’daki trafik sorunlarını en aza indireceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Önceliğimiz şehir içinde yaşanan bu yoğunluğunun en aza indirilmesi olacak. Bunun için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmalıyız" dedi.

03 Ağustos 2018 Cuma 09:54
Zihni Şahin: Samsun’daki trafik sorunlarını en aza indireceğiz

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Huwaei Türkiye Genel Müdürü Li Shen ile bir araya geldi. Başkan Şahin ve Genel Müdür Shen akıllı sistemler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada “Samsun her geçen gün büyüyen, gelişen, nüfusu yükselen bir şehir haline geldi. Araç sayısının da sürekli olarak artıyor olması trafikte yoğunluğa sebebiyet veriyor. Önceliğimiz şehir içinde yaşanan bu yoğunluğunun en aza indirilmesi olacak. Bunun için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmalıyız. Akıllı sistemleri kentimizle buluşturacak projelere imza atmak için büyük adımlar atacağız. Araç geçişinin yüksek olduğu zirve saatler için akıllı sistemlerin kullanılması gerekiyor. Genel Sekreter Yardımcımız Fikret Vatansever ve SAMULAŞ Genel Müdürümüz Kadir Gürkan Bey ile bu konuda daha önceki günlerde istişarelerde bulunmuştuk. İnşallah bu düşüncelerimizi hizmete dökerek, bu sistemleri şehrimize kavuşturarak trafik sorunlarını azaltacağız” dedi. 

Huawei Türk Telekom Grup Direktörü Özgür Anteplioğlu ziyaretin sonunda Samsun için yapılması planlanan çalışmaların yer aldığı ‘Samsun İçin Güvenli, Sürdürülebilir Akıllı Şehir Çözümleri’ başlıklı sunum yaptı.

Toplantıya aynı zamanda Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever, SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan, Huawei Kurumsal İşletme Grubu Türkiye Genel Müdürü Robben Zeng, PR Müdürü Yilei Chen, Kurumsal Projeler Direktörü Tuncer Gezbul ve firma temsilcileri katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adalet 2018-08-03 10:03:06

Trafikte devrim yapmak istiyorsanız, üçüncü ve dördüncü hatların önünü açın millet hastaneye rahatça gitsin ben yarım saat bir saat özel mülk otobüsünüzü beklemek yada özel arabamı kullanmak istemiyorum, alın size trafik rahatlığı

Avatar
Huzur 2018-08-03 10:05:12

Bizim Samsunda herşey Ranta çevriliyor, otopark yapılcağı yere yollar kamunun halkın ortak malı barkomat adı altında peşkeş çekiliyor, kimin malını kime kiralıyorlar yada satıyorlar anlamadık gitti, (eski başkana atfen)

Avatar
GFB 2018-08-03 11:22:32

yasal olmayan parkteki kaldırın başkanım.

Avatar
Emre KAYA 2018-08-03 10:01:00

Her yere radar koymakla olmuyor o işler sayın başkanım...

Avatar
Kapitalizm 2018-08-03 10:07:54

Samsun konserve kutusu, kentsel dönüşüm bırakıldı, Atakumun üzerine bulvar açılıp herkes dönüşümünü yaptı, ikiz üçüz dördüz kuleler, eğer bir gün Samsunda deprem olur ise altından kalkamaz kimse, fatih zeytinlik hastanebaşı mahalleleri resmen dökülüyor, dönüşüm cebe değil vatandaşa birazda olmalı değilmi

Avatar
bülo 2018-08-03 11:26:02

ACİLEN DOĞU VE BATI ÇEVRE YOLLARI AÇILIP ÇİFTLİK CADDESİ ÜST KESİMLERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜMLE ÇİFTLİĞE PARALEL YOL AÇILMALI.

Avatar
Tramvaa 2018-08-03 10:11:30

Samsundaki belediyeler kendi aralarındaki trafiği çözselerdi hayırlısıyla, bırakın yoldaki trafik sorununu karadenizden rusyaya köprü yaparlardı, ödenek sağnak sağnak bazende sel gibi akıyor lütfen

Avatar
Serdar akın 2018-08-03 19:14:18

zihni Şahin hep yapaCAĞIZ edeceĞİZ diyor hep geleceğe dair vaatler !!! Çok ilginç