banner388

Zihni Şahin: Samsun’da trafik problemi var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin “Samsun’da trafik problemi var” dedi.

Zihni Şahin: Samsun’da trafik problemi var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin “Samsun’da trafik problemi var” dedi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 12:19
Zihni Şahin: Samsun’da trafik problemi var

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın milletvekili adaylığı için istifa etmesiyle birlikte olağanüstü toplanan Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, göreve geldiği günden itibaren olan izlenimlerini paylaşarak ilk olarak trafik ve istihdam sorununu çözülmesi gerektiğini söyledi.

BAŞKAN ŞAHİN, TRAFİK SORUNUNA DEĞİNDİ

Samsun'da trafik sorunu olduğuna değinen Başkan Şahin, "Çalışmalarımız devam ediyor. Halk nazarında ve STK’larla görüşerek önceliklerimizi tespit ediyoruz. Öncelikle problem gördüğümüz olayları çözmek için gayret göstereceğimizi halkımız bilsin. Belediye yeri hizmet yeridir. İnşallah belediyeyi geldiğimiz yerden daha iyi bir yere taşırız. Samsun’da trafik problemi var. Master planı önemli noktaya geldi. İstihdamla ilgili de önemli talepler var. Devlet artık kamu iş alanı açmıyor. Belediyemiz öncülüğünde Mediclass kuruldu. Bafra’da da medikalcilere tahsis edilen alanın 2. etabının projesi onaylanmıştı. Onaylanan projenin ihalesi 13 Haziran’da yapılacak. Burada istihdama dönük çok büyük talepler alıyoruz. 43 tane irili ufaklı medikalcimiz var. O medikalciler OSB’ye gittiklerin çok büyük bir alan açılmış olacak. Oradaki Sera OSB’de de en az 2 bin kişi istihdam edilecek. Havza’da 10 bin dönümün üstünde OSB kuruldu. Çarşamba’da da kurmaya çalışıyoruz” dedi. 

"YATIRIMCILARI DAVET EDİYORUZ"

Ticareti iş adamlarının yapması gerektiğini belirten Başkan Şahin, "OSB’lere yatırımcılar davet ediyoruz. Aynı zamanda seçim ortamındayız. İş dünyasıyla, turizmcilerle, basınla ve herkesle görüşerek Samsun’da yapılması planlanan yatırımlarla ilgili çalışmalar yapacağız. Yatırımcıları Samsun’a yatırım yapmaları konusunda davet edeceğiz. Böyle böyle istihdama yönelik de gayretlerimiz olacak. Halk bir şeyi anlamıyor. Halk, olaya belediye iş yeri açmıyor gözüyle bakıyor. Ancak belediyelerin yapacakları işler belli. Hem hizmet yapıp hem de ticarete tamamen girersek çok yerinde olmaz. Ticareti de iş adamları ve STK’lar yapacak. Biz öncülük yapacağız. Yatırımcı çağırmak için bütün yatırımcıları davet edeceğiz. Eski yerimde de yatırımcıların şehre gelmesi için ziyaretler gerçekleştiriyordum. Yatırımcıları çekmek için yine gayret içerisinde olacağız. Samsunlu olan şehrimizin dışında olan da birçok işadamımız var. Şehre bir sinerji katmak zorundayız. Bunu da bizim öncülüğümüzle birlikte hep birlikte yapacağız” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 10.06.2018 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemalettin 2018-06-09 12:36:49

Başkanım inanıyorum siz bu altında kalkarsınız biz vatandaş olarak hep yanızda olacagız.iyi çalışmalar

Avatar
Güneş 2018-06-09 15:38:27

Başkanım trafik sorunu var bulvar 3 şerit 1 şerit parkomat İstiklal 2 şerit 1 şerit parkomat şehrin trafiğinin yoğun olduğuyerlerde 1 şerit parkomat a ait

Misafir Avatar
a 2018-06-13 13:17:36 @Güneş

1 şeritte park var onu unutmuşsunuz.tek şeritte trafik nasıl aksınki

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kar 2018-06-09 16:31:16

Nasıl anladın hocam hayret

Avatar
coşkun bey 2018-06-09 19:06:35

yol kenarları otopark olduğu müddetçe sorun çözülmez,otobüs durakları dahil işgal altında

Avatar
recep çelik 2018-06-09 12:40:13

SAYIN BAŞKANIM 25 BEŞ YILIK ÇIFTLIKTE ESNAFIM VE ÇİFTLIK CADESINDEN TIRAFIGE AÇIK OLDUGU HER GUN YAKLAŞIK 12 BIN ARAÇ GEÇİYORDU ANA HARTERLERDEN BIRIYDI ATAKUMDAN GELEN INSANLAR YA BULVAR YADA AESKI ADLIYE SARAYININ ONUNDEKI CADEDEN GEÇMEK ZORUNDA BUDA TIRAFIGI TIKIYOR OYSA ÇIFTLIK CADESI TIRAFIGE AÇIK OLSA O CADELER RAHATLIYACAK AMA YUSUF ZIYA YILMAZ BAŞKANIN BU YANLIŞ KARARI NEDENIYLE HEM BINLERCE MAHALE SAKINI VE YUZLERCE ESNAF MAGDURDUR BIRAN ONCE ÇİFTLIK CADESININ TIRAFIGE AÇILMASI GEREKIYOR YILARCA GECE 12 YE KADAR HAREKETLI OLAN CADEMIZ ŞU AN PERIŞAN DURUMDA SAYGILARIMIZLA

Avatar
Hasan 2018-06-09 13:35:21

Sayın Başkan, laf değil, icraat istiyoruz. Trafiği çöz, sonra konuş. İstihdam oluştur, sonra konuş..

Avatar
Halil 2018-06-09 19:48:13

Icraat ne peki

Avatar
Haydar Yildiz 2018-06-10 02:56:19

Size yardıma hazırım.standartlara uygun deyil kavşaklar.trafik lambaları ve sinyalizasyonlar.sokaklar iki taraflı park yapılıyor sonra yol verme kavgası başlıyor. Illa birileri ölmelerini.yollarda şerit olmalı kimin nerden gittiği belli deyil.2 sene önce bakanlığa yazdım.cevap geldibelediyenin ve karayollarının görevi dedi.acil görüşelim.trafik hemen rahatlayacak.bilginize.ıspata hazırım. Size uğradım tild bıraktım bana dönmediniz.sevgilerimle.