banner388

Zihni Şahin, pazarı gezdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, halk pazarını ziyaret etti.

Zihni Şahin, pazarı gezdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, halk pazarını ziyaret etti.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 17:12
Zihni Şahin, pazarı gezdi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, her fırsatta vatandaşlarla ve esnafla bir araya geliyor. İlkadım ilçesinde yer alan Doğumevi Halk Pazarını ziyaret eden Başkan Şahin'e esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Esnafları tek tek gezerek ziyaret eden ve dertlerini dinleyen Başkan Şahin, "Mübarek bir Ramazan günü rızıklarını çıkarmak için tezgâh açan, vatandaşımızın iftar sofrasına, sahur sofrasına katkı sağlayan değerli pazar esnafımızdan Allah razı olsun. Ticaretlerinin bereketi bol olsun inşallah. Tüm esnafımıza güzel ve huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 28.05.2018 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi 2018-05-28 17:33:32

ya ALLAHım ne büyüksün seçim geldi başkanlara birşey olmuş koltukta oturamıyorlar biran önce halkla buluşmak için uyku bile uyumuyorlar anlamadım

Avatar
cemalettin 2018-05-29 03:26:11

yusuf ziya yılmazdan daha merhametliye benziyor zihni başkanım inşAllah hep boyle devam eder başkanıma sayğılarımla.