banner388

Zihni Şahin: Hakkınızı helal edin

Atakum Belediye Başkanı'nın kesinleşmesinin ardından eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamada bulundu. 

Zihni Şahin: Hakkınızı helal edin

Atakum Belediye Başkanı'nın kesinleşmesinin ardından eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamada bulundu. 

07 Nisan 2019 Pazar 09:53
Zihni Şahin: Hakkınızı helal edin

31 Mart yerel seçiminde Atakum'da CHP'den Cemil Deveci başkan seçilmişti. AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından yapılan itiraz sonucunda geçersiz oylar sayılmıştı. Daha sonra AK Parti'den oyların hepsinin yeniden sayılması itirazı yapıldı. İlçe seçim kurulu itirazı kabul etse de CHP'den karşı itiraz gelmesi ile birlikte oyların tekrar sayılmaması kararına varıldı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin durumunun kesinleşmesinin ardından Zihni Şahin açıklamalarda bulundu.

Zihni Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer Hemşerihlerim,
Samsun il seçim Kurulunun tüm sandıkların yeniden sayılması kararına YSK Nezdinde CHP tarafından yapılan itiraz kabul edilmiştir. Hukuki süreç tamamlanmış ve CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Sayın Cemil Deveci Bey güzel Atakumumuza belediye başkanı seçilmiştir. Sayın Cemil Deveci Beyi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Esas olan hukukun üstünlüğüdür. 
Bu vesileyle tüm hemşehrilerime bir kez daha sonsuz ve kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte herkesin emeği ve hakkı olmuştur. Haklarınızı helal etmenizi rica ediyor saygılarımı sunuyorum."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAFRALI 2019-04-07 10:48:14

Ben helal etmiyorum çünkü ben her gün para verip trene binerken sen ayrımcılık yapıp bir çok kesimi bedava taşıdın ve de devam ediyorsunuz bu nedenle hakkımı helal etmiyorum

Avatar
Ahmet Kara 2019-04-07 10:01:36

Zihni başkan seni bir trabzonlu için harcadılar

Avatar
Vatandaş 2019-04-07 11:23:12

Hakkımız sana sonuna kadar helal başkanım akp ye degil sana üzüldük bu böyle biline ...

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-04-07 11:23:04

Sn.Zihni Sahin'i bu açıklamalarından dolayı tebrik ederim.
İste tüm siyasiler boyle olmalı diyorum.
Sn.Sahin Samsun Büyükşehir Bel.Başkanlığını hak ediyordu ama kendisini AKP harcadı SAMSUN'A yazık oldu.

Avatar
Zeki 2019-04-07 12:02:31

Bafra Bld,den BÜYÜK ŞEHİR BLD BŞK OLDU ATA BİNDİ EMİR TERAKKİ İLE ATTAN İNDİ.?
BŞK YAPACAĞI İKİ SECENEK VARDI, YA BÜYÜKŞEHİR YADA AGA GİBİ ÇEKİLECEKTİ KOLTUK HIRSI A SİNİFDAN B SİNİFA DÜŞÜRDÜ

Avatar
Cemalettin 2019-04-07 13:10:06

Başkanım hakkımız helal olsun sizi seven halk çok üzgün ama unutmayın ki Samsun halkı sizi çok seviyoruz.❤️❤️❤️❤️

Avatar
Nazi karaca 2019-04-07 12:23:10

HELAL OLSUN BU YARIŞTA KAZANMAKTA VAR KAYBETMEKTE ANCAK CHP ZİHNİYETİDE TESCİLLİ NİYETİ BELLİ İNSANLAR BAZEN HİZMETTEN HUZURDANDA SIKILIR BENİM GÖRDÜYÜM İYİLİKTEN MARAZ ÇIKARAN BÜYÜK BİR KEZİM VAR HAYIRLISI DEMİYORUM CHP BU ÜLKE İÇİN DAİMA ŞERDİR

Avatar
BEKİR 2019-04-07 12:50:44

YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL ADAM....!