banner388

Zihni Şahin, esnafların taleplerini dinledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çarşamba ilçesinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Zihni Şahin, esnafların taleplerini dinledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çarşamba ilçesinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 16:24
Zihni Şahin, esnafların taleplerini dinledi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çarşamba ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak çalışmaları inceleyen Başkan Şahin daha sonra esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. 

“HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

İlk olarak Çarşamba Fen İşleri ve SASKİ Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Şahin, “Hizmette kesinti olmaz. Bütünşehir Yasası'nın çıktığı 2014 yılından bu yana evladiyelik hizmetlere imza atıldı. Hizmet seferberliği şimdi daha da artarak devam edecek. Vatandaşımızın içi rahat olsun" dedi.

Çarşambalı esnafların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Şahin, esnafın her zaman yanında olduğunu söyledi.

“HİZMET MAAŞLA YAPILAN İŞ DEĞİL”

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şahin AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek 24 Haziran’daki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Şahin burada yaptığı konuşmada, “Çarşambamızda 24 Haziran'da çıkan güzel sonuç AK Parti İlçe Teşkilatımızın özverili çalışmalarının eseridir. Bu yüzden sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Hizmetler maaşla yapılan bir iş değil. İşinden, ailesinden hatta kendinden fedakârlık yapılan bir iş. Bu seçimde emek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.


 
“KAYNAK OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Büyük bir mesafenin kat edildiğini ifade eden Başkan Şahin, “Bütünşehir Yasası'nın çıktığı 2014 yılından itibaren köylerde inanın bir yol çalışması seferberliği başlatıldı. Buna rağmen her gittiğimiz yerde yine ilk önce istenilen şey yol oluyor. Hakikaten büyük bir mesafe kat edildi. Elbette her yer bitmedi. Bu çalışmalar büyük bir ekonomi gerektiren çalışmalar. Kaynak oluşturmaya çalışıyoruz ve kalan yerleri de bitirmek için var gücümüzle durmadan çalışıyoruz. Samsunumuzun 17 ilçesinde olduğu gibi Çarşamba'da da hem yol hem su hem de alt yapı çalışmalarında çok büyük hizmetler yapılmış. Kalan yerlerin de bitirilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" diye konuştu. 

Başkan Şahin’in aynı zamanda Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney'i de ziyaret etti. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLU 2018-07-11 16:58:46

Helal olsun başkan. hiç oturmuyosun hergün farklı yerlerdesin . Allah güç kuvvet versin. Hızına yetişmek zor gerçekten. kendi ekibini kurma isteğin burdan anlaşılıyor

Avatar
Cemalettin 2018-07-11 18:59:05

İşte başkan dediğin böyle olur halkıyla birlikte iç içe sen hep böyle kal biz hep seni destekleriz başkanım saygılarımla.

Avatar
emin karagüzel 2018-07-12 02:07:16

yusuf yusufun gitmesine çok sevindim, zihni başkan yusuf un ekibini tasfiye edersede tadından yenmez, hoş geldin zihni başkan.