banner388

Zihni Şahin'den işlere sıkı takip

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yol çalışmalarını yakından takip etti. Samsun'un Asarcık ilçesine bağlı mahallelerde yapımı süren ve tamamlanan alt yapı çalışmalarını yakından takip etti.

Zihni Şahin'den işlere sıkı takip

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yol çalışmalarını yakından takip etti. Samsun'un Asarcık ilçesine bağlı mahallelerde yapımı süren ve tamamlanan alt yapı çalışmalarını yakından takip etti.

10 Haziran 2018 Pazar 23:15
Zihni Şahin'den işlere sıkı takip

Samsun Haber-Samsun'un Asarcık ilçesine bağlı Acısu, Yeşildere ve Akyazı Mahallelerinde yapımı süren yol çalışmaları ve resterasyon işlerine ilişkin inceleme gezisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmalar hakkında Asarcık Fen İşleri Şube Müdürü Suat Özen'den bilgi aldı.

UZUN ÖMÜRLÜ YOLLAR YAPIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in inceleme gezisine Asarcık AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş, belediye meclis üyeleri ile muhtarların da katıldı. Gezide konuşan Zihni Şahin, mahalleleri birbirine bağlayan uzun ömürlü yollar yaptıklarını belirterek, il genelinde etkisini gösteren yol problemini çözeceklerini belirtti.

Çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Zihni Şahin, "Acısu mahallesi Değirmendere mevkinde bin 450 metre uzunluğundaki beton yolun yapımı tamamlandı. Şuan üzerinde gezdiğimiz yolla 30 yıllık hasreti sona erdirdik. Yol yapmakla kalmayıp genişleterek, ulaşım konforunu da artırmış oldu. Halkımıza helali hoş olsun. İyi günlerde kullansınlar" ifadelerini kullandı.


YIL SONUNA KADAR PLANLANAN YATIRIMLAR BİTECEK

Planlanan yatırımların yıl sonuna kadar biteceğini ifade eden Başkan Şahin, "Yeşildere mahallesinde 550 metre uzunluğunda mahalle geçişi, Yeşildere-Musaağa arası 2 kat satih kaplama çalışmasını bitireceğiz. Toplamda ise yıl sonuna kadar 10 kilometre beton yol, 7 kilometre sıcak asfalt, 5.5 kilometre satih yenileme, bin 750 metre 1. kat satih kaplama ve 20 kilometre stabilize yollarda malzemeli bakım çalışması yapıp tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

TARİHİ CAMİ RESTORE EDİLİYOR

Tarihi caminin restore edilerek turizme katkı sağlayacak. Turizme katkı sağlaması için başlatılan Asarcık Turizm Eylem Planı kapsamında 300 yıllık Gökgöl Camiisi restore ediliyor.

Son Güncelleme: 10.06.2018 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-06-11 00:27:39

et sayın başkan et. Bi zahmet fesat karıştırılan, peşkeş çekilen, ranta kurban edilen işleri de tespit et de seçim sonrası yeni içişleri bakanlığı müfettişlerinin işlerini kolaylaştır. Kendini de temize çıkart.

Avatar
Bünyo 2018-06-11 12:40:36

Samsunda sadece yol lazım zaten başka bişeyr gerek yok yollarda yatarız yollarda kalkarız. Şu ordu yolunu 20 senedir eşip eşip durdunuz cepleri doldurdunuz. Sanki hizmet sadece yolla oluyor. İlk önce halkına sahip çık samsunda samsunlu kalmadı. Bide reklam yaparlar işleri yakından takipmiş. İki kişinin cebini dolsurduğunız yeter artık. Sokakları çöptrn geçilmiyor. O kadar yol yapıyorsunuz değnekçi gibi park parası alıyosunuz. Sadace samsunu ve halkı değil akp yide sömürüyorsunuz. Adam gibi çalışan memleketine sahip çıkan biri çıksa lu samsunda artık

Avatar
misafir 2018-06-11 12:43:55

asarcık ta asarcık belediye başkanı neden yok haber vermediniz mi yönetim ilçe başkanının ne işi var yol denetiminde sen git ödenek çıkarttır samsun gaman yolu için bi işe yara faydasız olma faydalı ol ilçene