banner388

Zihni Şahin'den ilk açıklama

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini yürütecek olan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'den ilk açıklama geldi.

Zihni Şahin'den ilk açıklama

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini yürütecek olan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'den ilk açıklama geldi.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 10:44
Zihni Şahin'den ilk açıklama

Samsun haber - AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olmak için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu.

AK Parti tarafından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in aday gösterildiğinin öğrenilmesinin ardından yeni Büyükşehir Belediye Başkanı netlik kazandı.

Zihni Şahin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi;

"Rabbimin nasibi Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bey ve partimiz tarafından 3 Mayıs Perşembe günü Büyükşehir Belediye meclisimizde yapılacak olan seçimlerde Partimizden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildim. Bu büyük onuru veren başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderimize Başbakanımız sayın Binali Yıldırım beye ve Genel merkezimize çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Samsunumuz ve Partimiz için hayırlı olmasını Yüce ALLAH'TAN niyaz ediyorum. Samsunumuza muhteşem hizmetler yapan Samsunumuzun sevdalısı Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımıza büyüksehir meclis üyelerimize, tüm ekip ve personellerimize çok tesekkür ediyorum. rabbim razı olsun."
 

Son Güncelleme: 02.05.2018 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İNADINA SAMSUN 2018-05-02 11:33:39

adam gibi adam zihni şahindir tek kelimeyle doğru tercih, aralarından en ıyısını secmiş sayın başbakan.......

Avatar
smsn 2018-05-02 11:27:52

yusuf anca yusuf yusuf yapmışş..neyine teşekkür ediyosun