banner388

Zihni Şahin, Bafralılardan destek istedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'da vatandaşlardan AK Parti için destek istedi.

Zihni Şahin, Bafralılardan destek istedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'da vatandaşlardan AK Parti için destek istedi.

13 Haziran 2018 Çarşamba 17:18
Zihni Şahin, Bafralılardan destek istedi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin seçim çalışmalarına Bafra ilçesinde devam etti. Çarşı Camisi’nde öğlen namazını kılan Başkan Şahin, daha sonra esnafları ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Şahin, yıllarca emek verdiğini Bafra Belediyesi'ni de ziyaret etti. Belediye personeliyle sohbet eden Şahin, Alparslan Türkeş Parkı’nda muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Şahin yaptığı konuşmada “Ülkemiz AK Parti hükümetleri ile bir istikrar adasına dönüştü. İstikrar beraberinde büyük yatırımları, ekonomik büyümeyi ve refahı da beraberinde getirdi. Geçmiş yıllarda yaşadığımız ve pamuk ipliğine bağlı istikrarsız, iletişimi kopuk koalisyon dönemlerini artık hatırlamak bile istemiyoruz. Adeta barut fıçısına benzeyen çok zor bir coğrafyada bin bir türlü sorun ve alçakça saldırılarla karşı karşıya olduğumuz bu hassas dönemde istikrar ve güçlü bir iktidarın varlığı en önemli önceliğimiz. Yani güçlü bir Türkiye için bize istikrar gerekiyor. Birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-06-13 17:23:11

DESTEĞİ BU VERECEKSE ALMIYALIM:d

Avatar
55 2018-06-14 11:37:53

helal olsun başkanım seni gerçekten tebrik ediyorum