banner388

Zihni Şahin: Atakumlular İçin Gece Gündüz Çalışacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte Lozan Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Zihni Şahin: Atakumlular İçin Gece Gündüz Çalışacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte Lozan Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu.

05 Şubat 2019 Salı 13:50
Zihni Şahin: Atakumlular İçin Gece Gündüz Çalışacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'da esnafla bir araya geldi. Büyük ilgi gören Şahin, "Memleketimize hizmet bizim için gönül işidir. Atakumlular için gece-gündüz çalışacağız" dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum turlarını sürdürüyor. Başkan Zihni Şahin bugün de Lozan Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi'nde esnafla buluştu. Memlekete hizmet aşkıyla yanıp tutuştuklarını söyleyen Başkan Şahin, "Hizmet bizim için gönül işidir" ifadesini kullandı. 

Başkan Zihni Şahin, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile birlikte Lozan Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy'un da yer aldığı ziyaret ve buluşmalarda Başkan Zihni Şahin, ilçe halkı ve esnafından büyük ilgi gördü. Başkan Şahin, yaptığı konuşmalarda, "Atakum ilçemizde yükselen hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak için birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız" mesajlarını verdi. 

Atakum, Türkiye'nin yükselen yıldızı 

Ülkeye ve Samsun'a hizmet etmek için çıktığı yolda şimdi önünde yepyeni bir dönemin başlamak üzere olduğunu söyleyen Başkan Zihni Şahin, "Sadece Samsun'un değil, Karadeniz'in en güzel ilçesi, Türkiye'nin ise yükselen yıldızı Atakum'a hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Memleketimize, halkımıza hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. Çünkü memleketimize, halkımıza hizmet bizim için bir gönül işidir" diye konuştu. 

Başkan Zihni Şahin, şunları söyledi: 

"İlçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin iktidar partisinden olması çalışmalarımızı kolaylaştırır. İlçemize hizmet için sizlerin desteğine talibiz. Nerede görev alırsam alayım oranın dertleriyle dertlendim, sevinciyle mutlu oldum. Bafra belediye başkanı iken, büyükşehir belediye başkanı iken nerede sorun varsa ona çözüm üretmek için çabaladım. Şimdi de partimizin, genel başkanımızın teveccühleri ile Atakum'a aday gösterildim. Allah'ın izniyle 31 Mart seçimlerinde galip gelerek Atakum'da başarılı işlere imza atan İshak Taşçı kardeşimizden devralacağımız bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız. İshak başkanımız da bizlerle birlikte olacak, birlikte başaracağız." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-02-05 17:33:17

Demek ki 16 yıldır hic calismamislar.
Bu bir itiraftir.

Avatar
Turgay 2019-02-05 20:07:06

Artık AKP 'den kurtulma vakti. Bu hatayı daha önce 3 sefer yaptım bir daha yaparsam ellerim kırılsın.

Avatar
Mehmet iskender 2019-02-05 14:30:11

Zihni Başkanım bu sözlerim tarihe not olarak geçsin bı şehir sizi çok çok arayacak.Büyükşehire kim gelirse gelsin.Ak parti samsunda resmen intihar etti.

Avatar
Orhan Yılmaz 2019-02-06 10:24:16

İnsan sormadan edemiyor Atakum ve Büyükşehir kaç yıldır AKP'li adayların elinde bugüne kadar neden yapmadınız şu vaat ettiğiniz şeyleri? Size engel olabilecek bir güç mü vardı? 17 yıldır iktidardasınız ve kendi yaptığınız hataları düzelteceğiz diyorsunuz. Atakum AKP döneminde tam bir beton yığınına döndü müteahhitleri zengin etmekten başka bir şey düşünmediniz. Ben olsam utanır sesimi bile çıkarmazdım. Komiksiniz valla.

Avatar
irfan 2019-02-05 15:56:33

sayın büyüklerim size engel olan yok atakum 3299. sokağı lütfen ilgilenir misiniz hava yağışlı olunca yürüyemeyoruz. temmuz ayında taşındım çocuklar köye geldik diye isyan ediyorlar ne olur ya taş ya asfalt ve kaldırım yapalım