banner388

Zihni abi Atakum için projelerini açıkladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Şahin, yapılacak dev projeleri açıkladı.

Zihni abi Atakum için projelerini açıkladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Şahin, yapılacak dev projeleri açıkladı.

18 Şubat 2019 Pazartesi 19:53
Zihni abi Atakum için projelerini açıkladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, öğrenciler ve çalışanlar için Mobil Çorba servisleri, Kendi İşini Kendin Gör merkezleri, yaşlı ve engelliler için Pazar Servisleri, sosyal yardımlar için ATAKART uygulaması, okul öncesi eğitimi ve çocuk bakım üniteleri ile Atakum Rehabilitasyon Merkezi'ni(ATAREM) inşa halkın hizmetine sunacaklarını açıkladı.

ATAKUM HALKININ GÖRÜŞÜ ALINIYOR

Atakum'u Atakum halkıyla birlikte yöneteceklerini söyleyen Zihni Şahin, "Bu anlayışımızın bir göstergesi olarak İnteraktif Uygulama'yı hayata geçirdik. Bu uygulama ile Atakumlu hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz. Bu görüşleri dikkate alarak Atakum için çok önemli projeler hazırladık, hazırlamaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Atakum'da her insana dokunan, her vatandaşın faydalanacağı projeleri hayata geçireceklerini belirten Başkan Şahin, "Bu projeler, Atakum'u ulusal bir şehir olmaktan uluslararası marka bir şehir olmaya taşıyacak. Kültür ve sanat, gençlik ve spor, eğitim ve estetik, çevre ve sosyal hayat, turizm ve ulaşım, bilgi ve teknoloji, kadın ve çocuk, yaşlılar ve sağlık gibi bir çok alanda vizyon projelerimiz hazır. Bunları halkımızla paylaşacağız" sözcüklerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Sosyal belediyecilikte ilk adımı attıklarını açıklayan Başkan Zihni Şahin, "Özellikle öğrencilerimiz ve çalışanlarımızı düşünerek Mobil Çorba Servisi hizmetimizi kısmen başlattık. Böylece öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın güne daha iyi başlamasına katkı yapacağız. Sabah evinden çıkıp işe veya okula giden Atakumlular, hareketliliğin yoğun olduğu noktalara (yurt, tramvay durağı, pazar yeri vs.) kuracağımız mobil çorba servisi ile güne sıcacık duygularla başlayacaklar. Belediye başkanı seçilmemiz halinde bu uygulamayı ilçe geneline yayacağız" diye konuştu.

'KENDİ İŞİNİ KENDİR GÖR' MERKEZLERİ

Yine, özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu bölgelere, 'Kendi İşini Kendin Gör' merkezleri kuracaklarını da duyuran Zihni Şahin, "Üniversite öğrencilerimizin yoğun olduğu bölgelerde kurulacak olan bu merkezlerde, gençlerimiz çamaşırlarını burada yıkayıp, kurutup, ütüleyebileceklerdir. Bu merkezlerden faydalanmak isteyenlere deterjan, yumuşatıcı gibi sarf malzemeleri verilecek. Tüm bu hizmetler ücretsiz olarak sunulacaktır" dedi.

Atakum için hazır olduklarını dile getiren Başkan Şahin bazı projelerini şu şekilde açıkladı:

PAZAR SERVİSLERİ YAPILACAK

Semt pazarlarında alışverişini yapan öncelikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm Atakumluların evlerine rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için semt pazarı servisleri hizmete konulacak.

ATAKART (Sosyal Yardım Projesi)

Atakum’da oturan ve ihtiyaç sahibi olanlar, kendilerine vereceğimiz bir kart ile hiç gücendirilmeden evlerinin acil ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Atakart projesi, ihtiyaç sahiplerinin temel gereksinimlerinin karşılanması odağında, komşusu açken tok yatmayan toplum yapımıza uygun, modern bir yardım anlayışı barındırmaktadır.

Son Güncelleme: 19.02.2019 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2019-02-18 20:30:56

Kişileri dilenmeye hazırlıyorum projelerinden çok iş gırsatları veya kişileri iş yapmaya projelere ağırlık verilme beton yoğını yapılan atakum u nasıl yeşillendirebiliriz projeleri yapılmalı

Avatar
Şevki Akal 2019-02-18 23:50:27

İşler güçler düşler yettiniz artık çorbacılar bu milletin hazır çorbaya ihtiyacı yok işe ihtiyacı var işe yalanlarınız da boğulun

Avatar
Mehmet 2019-02-19 08:34:49

Acaba Zihni bey Atakum'da hangi mevkii hangi sokak caddenin adını biliyor da neye aday oluyor. Yukarıdan oturtma insan istemiyoruz İshak Başkan'ın Zihni beyden neyi eksikti. İshak başkanın hakkıyla birlikte ona destek veren insanlara da ayıp edildi.

Avatar
ATSIZ 2019-02-19 10:19:11

Sosyal belediyecilik demişken, sokaklar neden evsizlerle dolu?

Avatar
okuyucu 2019-02-19 08:50:32

son zamanlarda takip ediyorum ak partinin sitesi haline geldiniz objektiflikten uzak kaldınız bir anca önce normalleşirseniz biz değerli okuyucu kitlesini kaybetmemiş olursunuz..