banner388

Zeybek: CHP iktidarın yaptığı planları bozdu

CHP Samsun İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında konuşan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Erken seçimlerin getirilmesi için plan yapmışlardı ama bu planları CHP bozdu” dedi.

Zeybek: CHP iktidarın yaptığı planları bozdu

CHP Samsun İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında konuşan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Erken seçimlerin getirilmesi için plan yapmışlardı ama bu planları CHP bozdu” dedi.

03 Temmuz 2018 Salı 18:14
Zeybek: CHP iktidarın yaptığı planları bozdu

Samsun haber - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, 24 Haziran seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CHP Samsun İl Başkanlığında yapılan basın açıklamasına CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak’ta katıldı.

“AK Parti vekil kaybetti”

AK Parti’nin vekil kaybetmesini kendi içinde çizeceğini ifade eden Zeybek, “Özgün medya temsilciliğinin çoğunlukta olduğunu biliyoruz. Şahsımın ve partimin çok eleştirildiğini gördüm. AK Partide vekil kaybettiğinin hesabını kendi içinde çizecektir. Kendi iş dünyamızda daha demokratik ve çözüm bulan durumdayız. CHP genel başkanı ve yönetimi cumhur ittifakı diye bir araya gelenlerin daha önce hazırlamış olduğu planlarını ters tepti. 13 milletvekilinin İYİ Parti’den CHP’ye gitmesi İYİ Partinin seçimlere girmesini sağlaması, Saadet Partisinin genel başkan ve yönetimine sıfır barajıyla girmesidir” diye konuştu.

“Neden yapmadınız?”

İktidarın OHAL’i kaldıracağını ama hala kaldırmadığını belirten Zeybek,  “MHP geçmiş dönemde AKP’nin Fetullah Gülen Cemati ile devleti nasıl organize ettiklerini yaşadıysa MHP’yle AKP devleti paylaşacaklarını düşünüyorum. AKP ile MHP seçim sonucunda olağanüstü sözler kullandı. Toplumu kışkırtıp seçimlerde olağanüstü yolsuzluklar yaptılar. Sandıklarda toplu oy kullanmaları ve YSK‘nin seçim gecesi benimsemiş olduğu beyanlar 18 Temmuzda Olağanüstü Hali kaldıracağını söyledi. Bu zamana kadar neredeydiniz? Neden yapmadınız?” diye konuştu.

“Türk toplumunun birlik ve beraberlik içerisinde olmasını temenni ediyorum”

Türk Toplumunda birlik ve beraberlik olmasını temenni ettiğini söyleyen Zeybek, “Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce seçimlerde olağanüstü yüksek oy kazanmasının CHP’li yöneticilerin hazırlamış olduğu seçim beyannamesiyle bunu sağladığımızı düşünüyorum. CHP’nin 1983’de %23’leri geçemediğini gördük. 1989 seçimlerinde bu parti %29 oy almıştır. Bu seçimlerin Türk toplumuna birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu temenni ediyorum. Benim partimi kim iktidara taşıyacaksa bizim orada var olduğumuzu herkesin bilmesi gerekir” şeklinde konuştu.

Seda YÜKSEL

Son Güncelleme: 03.07.2018 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-07-03 21:15:07

Büyük Önder Atatürk’ün partisi kimlere kaldı yazık..!!!