banner388

Zamanında yetişilmese gözlerini kaybediyordu

İlkadım Belediyesine bağlı sağlık ekipleri, gözlerini kaybetmek üzere olan yavru kediyi ve annesini rehabilitasyon merkezine götürdü.

Zamanında yetişilmese gözlerini kaybediyordu

İlkadım Belediyesine bağlı sağlık ekipleri, gözlerini kaybetmek üzere olan yavru kediyi ve annesini rehabilitasyon merkezine götürdü.

17 Mayıs 2020 Pazar 15:15
Zamanında yetişilmese gözlerini kaybediyordu


Gelen bir ihbar üzerine İlkadım Belediyesi sağlık ekipleri, gözlerinin kyabetmek üzere olan yavru kedi ve annesini zaman kaybetmeden Büyükşehir Belediyesine ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek iyileşmesini sağladı.

Enfeksiyondan gözlerini kaybetme noktasına gelen yavru kedi, rehabilitasyon merkezinde tedaviye alındı.

Q

"ŞANSLI" KEDİ

 Alo 153 ihbar hattına gelen ihbar üzerine Sağlık İşleri ekipleri, Hastanebaşı Mahallesi Gülistan Sokak’ta enfeksiyondan dolayı gözlerini kaybetme noktasına gelen yavru kediye ve hasta annesini müdahale etti.

Ekipler tarafından adı "Şanslı" konan yavru kedi ve annesi muayene edilerek, tıbbi müdahalede bulunuldu.

Enfeksiyondan dolayı her iki gözünü kaybetme derecesine geldiğini söyleyen İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Onur Akça, “İltihaplaşma oluşan kediyi Büyükşehir Belediyesine ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek gerekli tedavilerine başlandı. İlçemizde sahipsiz veya güçten düşmüş sokak hayvanlarına yardım için haftanın her günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zamankinden daha çok ilgi ve sevgiye muhtaç olan can dostlarımızı her zaman koruyan, sağduyulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

"BİZİM İÇİN HER CAN ÖNEMLİ"

Konuyla ilgili  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hayvanların hayatına da büyük önem veriyoruz. Bu zorlu süreçte yardım ve desteğe ihtiyacı olan can dostlarımıza sağlık işlerine bağlı ekiplerimizi sokak hayvanları için şehrin muhtelif yerlerine büyüklü ve küçüklü beslenme noktaları oluşturarak bu noktalara düzenli olarak yemek ve su bırakıyoruz. Bizim için her can önemlidir. Sizler de hayatı birlikte paylaştığımız can dostlarımız hayvanlara bir el uzatıp onlar için bir kap yemek, bir kap su, sıcak bir yuva vererek onları mutlu edebilirsiniz” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğrucu 2020-05-17 18:34:59

Şu mübarel günde emeği geçenlerden Allah razı olsun.Cumhuriyet şehri Samsun'a da bu yakışır.