banner388

Zabıta'dan Ramazan Denetimi 

İlkadım Belediyesi zabıta ekiplerince fırınlarda denetim yaptı.

Zabıta'dan Ramazan Denetimi 

İlkadım Belediyesi zabıta ekiplerince fırınlarda denetim yaptı.

17 Mayıs 2019 Cuma 21:43
Zabıta'dan Ramazan Denetimi 

Ramazan'ın başladığı ilk günden beri fırınlardaki denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, ramazan pidesine yönelik olarak denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde fırıncıları hijyen ve gramaj konusunda uyaran zabıta ekipleri, çalışanların sağlık belgelerini de inceledi. 

İş yerlerinin temizliğine de çok dikkat edilen denetimde, gramaj ve pide yapımında kullanılan malzemelerin titizliği denetleme ekibinin en çok dikkat ettiği husu oldu. Pideler çoklu ve tekli tartılarak tartım kontrolü de sağlanan denetimde, gramajların 300 ve 600 gram dışında olamayacağı konusunda fırıncılara ciddi uyarılar yapıldı. Pide satış fiyatlarının da görünen yere asılması gerektiğini hatırlatan ekipler 300 gram pidenin 2,50 TL, 600 gram pidenin ise 5 TL dışında herhangi bir fiyatla satılmaması konusunda da uyarılarda bulundu.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunZabıta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.