banner388

Yusuf Ziya Yılmaz’da Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf ziya Yılmaz, “Belki Samsun şehrimizin, başka şehirlerde yapılmış hizmetlerden dolayı bazı eksiklikleri olabilir. Bunlar da ekonomik imkânsızlıklarımız yüzünden yapılamamıştır. Bunlardan bir tanesi Gülsan sanayi sitesidir” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz’da Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf ziya Yılmaz, “Belki Samsun şehrimizin, başka şehirlerde yapılmış hizmetlerden dolayı bazı eksiklikleri olabilir. Bunlar da ekonomik imkânsızlıklarımız yüzünden yapılamamıştır. Bunlardan bir tanesi Gülsan sanayi sitesidir” dedi.

27 Nisan 2018 Cuma 15:21
Yusuf Ziya Yılmaz’da Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması

  Samsun haber - Milletvekili aday adayı olmak için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz, belediye personeline son kez seslendi. 

Yılmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı, AKOM, SASKİ, SAMULAŞ A.Ş., Taş Elemanları Fabrikası, İtfaiye Daire Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binalarını dolaşarak personelle bir araya geldi.

“ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”

Tartışmalara konu olan Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili açıklama yapan Yılmaz, “Başaramadıysak da yine birlikte başaramadığımız yol arkadaşlarımız oldunuz her zaman. Allah hepinizden razı olsun. Belki Samsun şehrimizin, başka şehirlerde yapılmış hizmetlerden dolayı bazı eksiklikleri olabilir. Bunlar da ekonomik imkânsızlıklarımız yüzünden yapılamamıştır. Bunlardan bir tanesi Gülsan sanayi sitesidir. Şehrimizin çirkinlik unsurudur. Bunun dışında dönüşüm yapmamız gereken başka projelerimiz vardı. Eksikliklerimize rağmen yaptığımız bir şey var. Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni çok düzgün çalışan, kurumsal kimliği olan, işini bilen, iyi bir kamu kuruluşu haline getirdik. Bir kamera olsa da görüntüleri getirip ekranda izlesek. Samsun’u bırakalım bir kenara Türkiye’nin hiçbir şehrinde sabahın bu saatinde iş elbiselerini giymiş, araçlarının günlük bakımlarını yapmış, bismillah diyerek işe çıkan belli bir düzendeki kamu kuruluşu hemen hemen yok gibidir. Bu düzeni oluşturarak hayata geçirdik. O bakımdan Allah’a çok şükrediyorum” dedi.

“ZAMAN ZAMAN UYKUSUZ GECELER GEÇİRDİM”

“Her birinizi bir evladım gibi gördüm” diyen Yılmaz, “Kimseyi incitmek, kırmak, kimseyle her hangi bir şekilde şahsi veya insani değerleriyle ilgili bir polemiğimiz asla olmadı. Her birinizi bir evladım gibi gördüm. Ama daha iyisini yapmak için titizlendim, kendimi yordum. Zaman zaman uykusuz geceler geçirdim. Bunlar size olumsuz yansımış olabilir. Sabahleyin işyeri görüp gördüğüm çalışana kızmış olabilirim. Bu işi niye yapamadık veya eksik yaptık diye yüz ifadem düşmüş olabilir. Ama bunun sebebi, her işi ülke için, şehir için daha iyi yapmaktır. Bu hassasiyetten öteye hiçbir tavrım olmamıştır” diye konuştu.

“DAVA ADAMI OLARAK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile yola çıktığına değinen Yılmaz, “Belediye başkanlığını bırakıp milletvekili aday adayı olmam emredildi. Biz bir ekibiz. Dava insanıyız. Biz de bu isteği yerine getirdik. Ankara’ya çağırılıp makamsız mevkisiz bir görev de verilse yine çıkar gelirim dedim. Türkiye’nin geçtiği bu darboğazdan ülkemizin buna ihtiyacı var. Özellikle ateş çemberi olan bu coğrafyada bizlerin kendi menfaatlerimizi düşünmeksizin bir dava adamı olarak çalışmamız gerekiyor. Kendimizden ne verebiliyoruz diye hesap yapmamız lazım” şeklinde ifade etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur kılıç 2018-04-27 15:26:09

yapılan güzel şeyleri görmeyip hep kötü şeylerle suçlamak bence çok yanlış bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı samsunda yaşayan biri olarak teşekkür ederim

Avatar
Acem 2018-04-28 03:41:59

Samsuna hakkini helal et

Avatar
Sizin için 2018-04-28 11:11:13

Kendi gölgesi kendi plajına zarar, dikine mimarinin emsalsiz örneği. Baruthane köşeye dikili 27 katlı sanat abidesi için teşekkürler.