banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz tecrübelerini anlattı

Samsun Büyükşehir Belediye Eski Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tecrübelerini belediye başkanlarına anlattı.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz tecrübelerini anlattı

Samsun Büyükşehir Belediye Eski Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tecrübelerini belediye başkanlarına anlattı.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 17:19
Yusuf Ziya Yılmaz tecrübelerini anlattı

Samsun haber - Tarihi Kentler Birliği (TKB) Ordu'nun Ünye ilçesinde toplantı düzenledi. Toplantıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Eski Başkanı, TKB Eski Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz tecrübelerini TKB üyesi belediye başkanlarına anlattı.

Samsun'da görsel anlamda önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Yılmaz, Tarihi dokunun değer kavramı artık ülkemizde oturmaya başladı. Ecdat miraslarına sahip çıkılması, kentlerin tarihi dokularının hayat bulması bir ülke için çok önemli. Biz değerlerimizi korumaz, gelecek nesillere taşımazsak tarihimiz yok olur gider. Bu çalışmaları yaparken bir yandan da artık kentlerde görsel kirlilikle mücadele olgusunu ön plana çıkarmalıyız. Bunu sağlarsak şehirlerde büyük bir bütünlük güzellik oluşur" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan acar 2018-07-21 22:40:38

Oyle kurtardinki yusuf ziya seni düşündüğümüz gün blki bafraya yaptigin kazigin tümü senden çıkmış olacak bilki bafrali bunu yemez yemeyecekte sanki hizmet yaptım dediğin samsunu birde bana vadeler hizmet nasıl yapılırmış gosterirdim fakat çok uyanık adamsin ki gelecek cok yakin semki bizi fakultenin yanina attin agzina bile almadigin bu kucucuk paralara gecinen esnafin bizden aldigin her munubuscunun cebine elini soktun seksener binliramizi cebine indirdin biz ikiyuz yedi munubuscuyuz hespla ayda kaç para yapar günlük yuz arabadan hesapla ne yapar bunlar senin isini bitirecek sen bitmessen başkaları senin yerine yanacak umut.a elinden gelenide ardına koma sayın başkan tayyip erdogan da bu yazıları iyi okusun biz senden koymadık kork mayizda kimse kimseden korkmaz ama bafraliyi kenara atmak nadolmis gosterecegiz

Avatar
yüksel 2018-07-22 00:23:59

memleket bu üçkağıtçının tecrübelerine kaldıysa hapı yuttuk esnafa kan kusturdu samsunda bu Yusuf ziya akp samsunda oy düşüşü bunu vekil adayı göstermesidir tabiiki göktaşta var işin içinde adayları iyi seçemedi akp

Avatar
Tunalı 2018-07-22 11:23:24

Samsunun sahtekarı