banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: Sandıkta tereddüt yaşamayın

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesinde konuştu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Sandıkta tereddüt yaşamayın

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesinde konuştu.

23 Haziran 2018 Cumartesi 09:40
Yusuf Ziya Yılmaz: Sandıkta tereddüt yaşamayın

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada vatandaşlara seslenerek, "Oy pusulasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Mecliste AK Parti'ye tereddütsüz mührü basın. Bu zamana kadar sizleri hiç mahcup etmedik" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz, seçmenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek çağrısı yaptı. "Güçlü Türkiye için yola devam" vurgusunu yenileyen Yılmaz, "Tereddüdü olanlar varsa söyleyin. İstikrardan, güçlü bir Türkiye'den yana tercihimizi yapalım. Hepimiz geleceğimizden emin olmak istiyoruz. Daha güçlü bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz. AK Parti iktidarında Türkiye yeniden inşa edildi. Tecrübesi, başarısı ülkeye kattıkları ortada. Oy pusulasında Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Mecliste AK Parti'ye tereddütsüz mührü basın. Bu zamana kadar sizleri hiç mahcup etmedik. Bundan sonrada etmeyeceğiz” diye konuştu. 

GÜN EL ELE VERME GÜNÜDÜR


İnsanların dertlerini, ihtiyaçlarını çok iyi bilen kadroların AK Parti'de olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Gün el ele verme günüdür. Her zaman başımın üstende yeriniz var. 19 yıllık belediye başkanlığım dönemimde böyle oldu bundan sonrada devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
y 2018-06-23 10:10:10

erdoğana desteğimiz devam ediyor ama ak partiye oy moy yok...