banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun’un tüm sorunlarını çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu yıl Allah izin verirse tempomuzu arttıracağız. Samsun’un tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun’un tüm sorunlarını çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu yıl Allah izin verirse tempomuzu arttıracağız. Samsun’un tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.

06 Mart 2018 Salı 16:26
Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun’un tüm sorunlarını çözeceğiz

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde gelen 12 muhtarı ağırladı. Mahalledeki sorunları ve gelişmeleri aktarmak için ziyaret eden muhtarlar Başkan Yılmaz ile istişarede bulundu.

"SAMSUN’UN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Vezirköprü’de en çok rastladığımız sorun yollarla ilgili oluyor. Şehir merkezine uzak olduğu için her zaman göz ardı edilmiş Vezirköprü’müz. Görevi devraldığımız günden itibaren biz böyle yapmadık. Samsun’un her noktasına hizmet götürürken Vezirköprü’yü asla göz ardı etmedik. 2014 yerel seçimlerinden bu yana 4 sene oldu. Bu süreçte mahallelerimizdeki büyük sorunları çözdük. Kalanlarıyla da canla başla mücadele ediyoruz. Bu yıl Allah izin verirse tempomuzu arttıracağız. Samsun’un tüm sorunlarını çözeceğiz. Değerli muhtarlarım şunu unutmayın sizin derdiniz bizim derdimiz. Ben sizlerin dertleriyle dertleniyor, sevincinizle mutlu oluyorum. O yüzden derdinize çare bulmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

“ÇALIŞMALARI ARTTIRACAĞIZ”

Tarıma ve hayvancılığı yapılan desteklere devam edeceklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Allah bize nasip eder tüm bu yol sorunlarını çözeriz. Ardından kırsal kalkınma çalışmalarımızı arttıracağız. Siz bize üreteceğiz dedikten sonra her türlü desteği vereceğiz. Köylerimizde tarım ve hayvancılık artacak. Bu doğrultuda daha büyük adımlar atacağız. Siz yeter ki üretmeye söz verin. Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Mehmet Akif Özdemir ile irtibat halinde olun. Projeniz varsa gelin istişare edin. Hayata sunmanızda elimizden gelen desteği verelim. Sizlerle bir arada olmak bana moral depoluyor. Ben bu ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2018-03-06 18:34:35

18 yıldır görmedik mi,eminim çözersin...

Avatar
Umay avsar 2018-03-06 19:16:23

Sen emekli ol artik yeni nesil gelsin o cozsun senin cozemediklerini bu arada biyik cok kotu hic yakismamis hafif kirli sakal yada top sakal size cok yakisir

Avatar
sefer 2018-03-06 18:14:57

ilk önce başkanın çözecek olduğu sorun tranvay. bu ulaşım aracında vatandaş ne zaman yer bulacak ? halkın yoğun olduğu saatlerde nedense boş tranvay bulunmuyor. garajda bekletmenin alemi ne acaba?

Misafir Avatar
samulaş a.ş. 2018-03-06 18:39:40 @sefer

garajda bekleyen tramvaylarımız bulunmamaktadır.lakin bakım-arıza durumunda elbetteki teknik işlerden sorunlu arkadaşlar bakım garajında ilgilenmek zorunda olduklarından garajda bekletiliyor olarak algılanabilir.pik saatlerde sefer sıklığı 5 dk.da 1 dir.saygılar

Beğenmedim! (0)
Avatar
. 2018-03-07 02:41:05

Tüm sorunların başı işsizlik. Önce bunu çözmek için uğraşsanız keşke..

Avatar
RECEP 2018-03-07 03:14:34

SAMSUN ÇİFTLİK CADESINI 4 YILDIR TIRAFIGE KAPATINIZ SAYIN BAŞKAN ON BINLERCE OTURAN YUZLERCE INSANIN ULAŞIMINI KISITLADINIA HER GUN ORTALAMA 12 BIN ARAÇ GEÇİYORDU KIME SORUP KAPADINIZ ONLARCA BINAYI GIYDIRME YAPTINIZ 2 YIL OLMADAN BUTUN YAPILANLAR DOKULDU VE 5 AYDIR VINÇLER BIR ILERI BIR GERI BUNLARIN PARASI KIMDEN ÇİKİYOR 20 YILDIR BAŞKANIMIZSIN YEREL ESNAF İÇİN HAYIRLI HANGI ESERINIZ VAR LUTFEN AÇİKLARMISINIZ SEVGILI BAŞKANIM SIZ SORUN ÇOZMEYE NIYETLENSEYDINIZ HALKIN ARASINDAOLURDUNUZ ONLARCA KORUMAYLA GEZMEZDINIZ HALK SENI GORDUGUNDE YANINIZDA PERVANE OLURDU AMA BEN OYLE BIR HAREKETINIZI HIÇ GOREMEDIM

Misafir Avatar
yanıt 2018-03-08 12:21:15 @RECEP

kime mi sorup kapattılar. esnaflardan imza aldılar, rıza ile kapatıldı o cadde. anlamadığım o caddeden araba geçince oradaki esnafların işi nasıl artacak sanki arabayı kenara çekip alışveriş yapma imkanı vardı da

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mustafa uyar 2018-03-07 10:53:15

Sayın yusuf bey sen sorun çözme yerine sorun yaratıyorsun senin çözümlerin günü birlik.siz sadecene kendi hıŕs ve zevlerinize göre sorun çözdüğünü sanıyorsunuz

Avatar
Has 2018-03-07 09:03:55

2 dönem daha başkan seçileceğine bahse girerim....

Avatar
VATANDAŞ. 2018-03-07 10:06:11

MESALA BELEDİYE DÜKKANLARINDAN MİLLETİ MAĞDUR EDEREK ÇIKARMAK GİBİ Mİ. CADDEYİ KÖRELTİP DİĞER ESNAFLARI MAĞDUR ETMEK GİBİ. ANA CADDEYİ DUVAR ÖRÜP KÖR DUVAR YAPMAK GİBİ. BÜYÜK ŞEHİRİN ALTINA BAKIN YAKIŞIYOR MU. YAZIK DEĞİLMİ ORDAKİ CADDEYE.