banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz: Özel uçak alalım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Özel bir uçak alalım. Ulaşım ve erişimi sağlamadığımız sürece bu kalkınmayı yapamayız" dedi.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz: Özel uçak alalım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Özel bir uçak alalım. Ulaşım ve erişimi sağlamadığımız sürece bu kalkınmayı yapamayız" dedi.

11 Ağustos 2017 Cuma 14:29
Yusuf Ziya Yılmaz: Özel uçak alalım

Samsun haber - Samsun'da yapılan Türkiye Sağlık Turizmi Federasyonu (TURSAF) 3. Olağan Toplantısı'nda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz açıklamalarda bulundu.

MÜCADELE VERECEĞİZ

Başkan Yılmaz, Samsun'un sağlık alanında önemli bir dönemde olduğunu söyleyerek, "Medikal aletlerin pazarlanması noktasında eksiğimiz var. Önümüzdeki günlerde pazarlama şirketi kurup bu pazarlama şirketinin içine MEDİKÜM'ü de alıp, sağlık sektöründe olan arkadaşlarımızla birlikte elimize çantamızı alıp gerekirse ülke ülke ürettiğimiz ürünleri pazarlamak için bir mücadele başlatacağımız. Öyle oturduğumuz yerden 'gelip bizden alırlar' demeyeceğiz, gidip mücadelemizi vereceğiz. Düşeceğiz, dizimiz kanayacak. Birileri moralimizi bozacak ama tekrar mücadeleye başlayacağız. Uluslararası ticareti, ihracatı artırmak için ulaşım kolaylığınızın da olması lazım. Eğer siz ulaşamıyorsanız size ulaşamıyorlarsa bu ticareti bir kenara koymanız lazım" dedi.

ÖZEL UÇAK ALALIM

Krasnodar uçak seferlerinin tadilat nedeniyle aksadığını belirten Başkan Yılmaz, "Çeşitli alternatifler denedik ama olmadı. Pistin tadilatından sonra tekrar uçuşlara başlayacağız. Biz oralarla sürekli irtibat halinde olmamız lazım. Biz burada 10 tane özel hastane olduysak, MEDİKÜM'ümümüz varsa, pazarlama şirketi kuracaksak, Ticaret ve Sanayi Odamız burada, Sayın Valimiz burada, neden bir özel uçak almıyoruz. Özel bir uçak alalım. Biz bu işin içerisinde hazırız. İlk önce kiralayalım, sonra alalım. Ulaşım ve erişimi sağlamadığımız sürece bu kalkınmayı yapamayız" diye konuştu.

YATIRIMLAR ARTIYOR

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Öncesinde her iki alanda varlıklarımızı ayrı ayrı değerlendirecek olursak turizm sektörü bağlamında Samsun'un ekonomideki payı maalesef az. Bizde deniz kum güneş diğer bölgelere göre sınırlı olsa da var. Doğal ve kültürel turizm unsurlarımız fazlasıyla mevcut. Tüm bunlarla birlikte bu sektörde edinebileceğimiz kazanımların geç kalmasına sebep olan konaklama sorunumuzu da çözmüş bulunmaktayız. Samsun'da turizme ilişkin önemli varlıklar ve hizmetler alt yapısı şu anda mevcut. Öte yandan sağlıkta kentimize özel ve kamu yatırımları her geçen gün artıyor" diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.08.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLU 2017-08-12 03:56:02

SEN ÖNCE SU SORUNUNU HALLET ASFAT KALDIRIM SORUNLARINI HALLET ULAŞIM SORUNLARINI HALLET SONRA ÖZEL UÇAK AL BAŞKAN EFENDİ..

Avatar
yusuf 2017-08-12 07:57:02

ya bu adam bunamış mı nedir...

Avatar
Samsunlu 2017-08-13 00:27:08

Ayranı yok içmeye tahtarevanla gidiyor