banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarların sorunlarını dinledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesindeki muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm arayışına girdi.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarların sorunlarını dinledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesindeki muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm arayışına girdi.

11 Nisan 2018 Çarşamba 10:09
Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarların sorunlarını dinledi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesine giderek mahalle muhtarlarının misafiri oldu. Kapıkaya Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, ulaşım sorununun çözüleceğini ifade etti.

Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek, “Geçtiğimiz yıl Kapıkaya Mahallemizde bulunan Yun Dağında adrenalin tutkunu sporcuların da katılımıyla Kapıkaya Extreme Outdoor Fest’in ilki yapılmıştı. Önümüzdeki Temmuz ayında ikincisinin yapılması planlanan festival için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kolları sıvadık. Yun Dağına ulaşımı kolaylaştırmak için bu zorlu yolun bakımını yapacağız. Ulaşımı çile olmaktan çıkaracağız. Konforlu ve rahat bir ulaşımı sağlamak adına ekiplerimiz buradaki eksiklikleri en kısa zamanda giderecek. Festival alanında yer alan sorunları da gidermek için çalışacağız. Gelen sporcuların, seyircilerin çadırlarının kurup rahatça kamp yapması için yeni alanlar oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah bu eksiklikleri gidereceğiz ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan festivalin daha güzel, daha verimli geçmesini sağlayacağız” dedi.

Başkan Yılmaz Bafra ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Düzköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Ekiz,  Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Bahri Bozok, Sahilkent Mahallesi Muhtarı Durmuş Alan, Emenli Mahallesi Muhtarı Alaattin Uzan, Adaköy Mahallesi Muhtarı Osman Bek, İkiztepe Mahallesi Muhtarı Necati Murtezaoğlu, Altunay Mahallesi Muhtarı Sait Karagöl ve Koruluk Mahallesi Ramazan Derebey ile sohbet etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.