banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz Kızılay'da madalya dağıttı!

Samsun Türk Kızılayı Orta Karadeniz Kan Merkezi'nin düzenlediği madalya töreninde 94 kişiye altın ve gümüş madalya verildi.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz Kızılay'da madalya dağıttı!

Samsun Türk Kızılayı Orta Karadeniz Kan Merkezi'nin düzenlediği madalya töreninde 94 kişiye altın ve gümüş madalya verildi.

16 Haziran 2017 Cuma 01:09
Yusuf Ziya Yılmaz Kızılay'da madalya dağıttı!

Samsun Haber - Samsun Türk Kızılayı Orta Karadeniz Kan Merkezi yaptığı bir etkinlikle düzenli kan bağışında bulunan 94 kişiye madalya verdi. Madalya töreninden sonra davetlilere iftar yemeği verildi.
 

ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA VERİLDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Anakent Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda 94 kişiye altın ve gümüş madalya verildi.

"14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü" vesilesiyle düzenlenen programda; Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi ve aynı zamanda Türk Kızılayı Genel Merkezi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhami Yıldırım da bulunuyordu. 45 kez kan bağışı yapan 15 kişiye plaket verilirken, 35 kez bağış yapan 22 kişiye altın, 25 kez bağışta bulunan 44 kişiye ise gümüş madalya verildi.

İLHAMİ YILDIRIM ''ALLAH RAZI OLSUN''

Programda konuşma yapan  Türk Kızılayı Genel Merkezi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhami Yıldırım, “Vermiş olduğunuz kanlarınızla hiç tanımadığınız insanlara hayat verdiğiniz hepinizden Allah razı olsun, diyorum. Türk Kızılayı 149. yılına siz değerli bağışçıların sayesinde gelmiştir ve bundan sonrada sizlerin değerli bağışlarıyla inşallah nice yüzyıllara kadar hizmetlere devam edecektir." dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da oradaydı

Etkinliğe katılanlar isimler arasında Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Muhsin Yıldırım ve Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Habip Demirel de vardı. Ayrıca programa Kızılay çalışanları ile bağışçılar katıldı.

Yapılan ödül programının ardından katılımcılara iftar daveti verildi.

Son Güncelleme: 16.06.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.