banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz, ilgiyle karşılandı

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ve Ayvacık'ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilgiyle karşılandı.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz, ilgiyle karşılandı

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ve Ayvacık'ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilgiyle karşılandı.

12 Haziran 2018 Salı 09:52
Yusuf Ziya Yılmaz, ilgiyle karşılandı

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde vatandaşlarla sohbet etti.

Sabah saatlerinde ilk olarak Çarşamba ilçesinde vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, Orta mahallede Çakmakcılar, Sofu Oğlu-Hüsnü Bey ve Bakırcılar Çarşısı efnafını ziyaret etti.


Öğleden sonra ise Ayvacık ilçesine giden Yılmaz, araçları durdurarak vatandaşların hal hatırını sordu. Çarşıda vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, iş yerlerine oturarak esnafların sorularını yanıtladı. Kazancılı Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte orucunu açan Yılmaz yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin su gibi istikrara ihtiyacı var. Etrafımız ateş çemberi. Kandile harekat hızlandı. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz yıllardır ülkemize acılar yaşatan hainlerin tepelerine biniyor. Tüm bunlar ülkemizin güçlü olmasının bir sonucudur. Ülkemiz güzel günlere doğru koşuyor. Önümüzdeki dönem bizi daha güzel günler bekliyor" dedi.


Seçimlerin ardından Türkiye'nin ekonomisinin daha hızlı yükseleceğine vurgu yapan Yılmaz, "Büyük projelerin çoğu tamamlandı. Şimdi odak noktamız biraz daha ekonomik gelişmeler olacak. Savunma sanayi, ihracata yöneleceğiz, üreteceğiz kazanacağız. Gücümüzün büyük bir bölümünü buraya harcayacağız. Çünkü buna mecburuz. Ülkemizin bekası, gelişimi için yaptıklarımıza daha fazlasını ekleyeceğiz. Bunun için 'yola devam' diyerek halkın karşısındayız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DUR 2018-06-12 15:26:03

AKP yi tebrik ediyorum her dönemde bir kriz yaratıyor kendince ama başarılı oluyor o yüzden tebrik ederim

Avatar
Tunalı 2018-06-12 16:31:20

Gülsan sanayi de gezse keşke