banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz hemşerilerinden destek istedi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına Çarşamba'da sürdürdü.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz hemşerilerinden destek istedi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına Çarşamba'da sürdürdü.

16 Haziran 2018 Cumartesi 16:13
Yusuf Ziya Yılmaz hemşerilerinden destek istedi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına Çarşamba'da devam etti. Çarşambalı hemşerilerinin bayramını kutlayan Yılmaz, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Yılmaz, ilçenin sevilen simaları arasında yer alan Mehmet Amca'yı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duygu dolu anlar yaşayan Mehmet Amca’nın hayır duasını alan Yılmaz, "Bizim ülkemiz böyle vatan sevdalısı insanların sayesinde ayaktadır. Mehmet amca gece gündüz demeden her zaman yanımızda olan, bizi sık sık ziyaret eden, yaşına rağmen enerji dolu bir büyüğümüzdür. Her zaman bizleri görmek için gelen Mehmet Amca’ya bu sefer biz ziyarete geldik. Keşke böyle bir kaza yaşamasaydı da yine bizlerle olsaydı. Çünkü onun bizlerin yanında olması hem ona iyi geliyor hem de bize güç veriyor" dedi. 

Başkan Yılmaz daha sonra Dikbıyık’ta yaşayan 90 yaşındaki Zeki Özdemir’i de ziyaret ettikten sonra Çarşambalılar Derneği’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuştu. Konuşmasında hemşericilik derneklerinin şehirlerin gelişiminde büyük önem taşıdığına dikkat çeken Yılmaz, “Çarşambalı bir hemşeriniz olarak yaptığım çalışmalarla her zaman sizlere layık olmaya çalışıyorum. Bildiğiniz üzere belediye başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldum. Milletvekili olmak için çıktığımız bu yolda siz değerli hemşerilerimin partime teveccüh göstermenizi rica ediyorum. Partimizin yaptığı çalışmalar ortada. Ben bu çalışmaların üstüne daha da fazlasını katmak için mesai harcayacağım. Samsun’umuzu, Çarşamba’mızı, Bafra’mızı, Vezirköprü’müzü kısacası 17 ilçemizi daha güzel bir hale getirmek için çaba göstereceğim. Bunun için bana ver partime yetki vermenizi istiyorum” diye konuştu. 

Gün boyu gerçekleştirdiği programlarda Yusuf Ziya Yılmaz’a Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Yöneticileri Ali Comart ve Erkan Malkoç eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
73 2018-06-16 16:36:32

Yusuf Ziya YILMAZ demokrat bir insandır. Hukuka saygısı vardır. İleri görüşlüdür.
Örneğin engizde yörüklerde mahkemesi devam eden yazlıkları,mahkemesi bitmeden yıkmıştır.
Devletin elektrik bağladığı'su bağladığı vergi aldığı satışına müsade ettiği yaslıkları mahkemesi bitmemesine rağmen mahkeme kararı olmadan yıkmıştır.