banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: Gelecekten umutluyuz

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Gelecekten umutluyuz

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

21 Haziran 2018 Perşembe 10:12
Yusuf Ziya Yılmaz: Gelecekten umutluyuz

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına Çarşamba ilçesinde devam etti. İlçede vatandaşlarla bir araya gelen ve AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Yılmaz, "Halkımızın büyük desteğiyle kirli oyunları yine bozacağız, duvar gibi karşılarında duracağız. Üreteceğiz, gelişeceğiz, kalkınacağız, bir olacağız, el ele vereceğiz ve çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakacağız" dedi.

"GELECEKTEN UMUTLUYUZ"

2002 yılından buna Türkiye'nin 3,5 kat büyüdüğüne vurgu yapan Yılmaz, "Gelecekten daha umutluyuz. 24 Haziran'dan sonra AK Parti ile umutlar daha da yeşerecek. Halkımız güçlü bir Türkiye istiyor. Bu topraklarda varlığımızı sürdürebilmemiz için ülkemizin çok güçlü olması gerekiyor. Sınırlarımızda yaşananları, ülkemizde yapılan hainlikleri hepimiz görüyoruz. 15 Temmuz darbe girişimi bunların en büyüğü. Türkiye'nin yıkılması, gücünü kaybetmesi için içte ve dışta büyük çaba sarf ediyorlar. Bunu başaramayacaklar. Halkımızın büyük desteğiyle kirli oyunları yine bozacağız, duvar gibi karşılarında duracağız. Üreteceğiz, gelişeceğiz, kalkınacağız, bir olacağız, el ele vereceğiz ve çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakacağız” diye konuştu. 

8 KÖŞE KASKETLİ TAKTI

Esnaf ziyareti sırasında Çarşamba ilçesiyle özdeşleşmiş 8 köşe kasketi takan Yılmaz, vatandaşları selamladı. 8 köşe kasketin önemli bir kültür mirası olduğunu belirten Yılmaz, “Eskiden ilçede erkekler bu kasketle dolaşırdı. Önemli bir kültür mirası günümüzde hala hayatta” ifadelerini kullandı. 

Programa, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEM 2018-06-22 14:45:17

SEN OY ZAMANI VATANDAŞIN YANINDA OLURSUN ONDAN SONRA TANIMAZSIN SANA OY YOK.AKP SEN ÇOK OY KAYBETTİRECEKSİN