banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: Gece gündüz çalışıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Tempomuzu düşürmeden hizmet için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Gece gündüz çalışıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Tempomuzu düşürmeden hizmet için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

21 Kasım 2017 Salı 12:00
Yusuf Ziya Yılmaz: Gece gündüz çalışıyoruz

Samsun haber - Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şahin ve muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkürler ettiler.

“ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ”

Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şahin, Büyükşehir belediyesinin yatırımları sayesinde ilçe halkının yüzünün güldüğünü ifade etti. Şahin, "Biz hizmete Büyükşehir ile kavuştuk. Ne istesek ekibinize talimat vererek çözüme kavuşturdunuz. Herhangi bir sorunumuzu ilettiğimizde hiçbir zaman bizi geri çevirmediniz başkanım. Yıllardır çözülemeyen sorunlar çözüldü. Size ve ekibinize bir kez daha çok teşekkür ediyoruz" dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Yılmaz, Şahin’in konuşmasının ardından ise şunları söyledi; "Şeffaf belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz hizmetlerimizde muhtarlarımızın düşünceleri ve yönlendirmeleri bizim için her zaman değerlidir. Biz muhtarlarımızı hiç bir zaman konu mankeni olarak görmedik. Sizlerin talepleri bizim için her zaman önemli. Sizlerle beraber başaramayacağımız hiç bir şey yok. Bazen endişeler yaşanıyor. Şu iş kaldı yapılacak mı diye? Tekrar tekrar ifade ediyorum asla endişeye kapılmayın ve rahat olun. Tempomuzu düşürmeden hizmet için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Ziyaretiniz için de teşekkür ediyorum. Dualarınız bizim için her şeye bedel" 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
can 2017-11-21 13:41:08

Hizmette Atakum Sahilinde Unutmayın işletmeler heryere el koyup sahiplendiler
sahil halkı olarak gürültüden evlere kapalı yaşıyoz.huzura hasret.sokaklarda çal
gılar çengiler dur sus diyende yok

Avatar
Tarık 2017-11-21 19:35:38

Samsun genel anlamda düz bir arazi yapısına sahip daha şehirleşmeyi öğrenim mimari yapılaşmayı yol yapmayı öğrenin Sonra hizmet değin..