banner388

Yusuf Ziya Yılmaz, esnafın sorunlarını dinledi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde esnafın sorunlarını dinledi.

Yusuf Ziya Yılmaz, esnafın sorunlarını dinledi

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde esnafın sorunlarını dinledi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 12:40
Yusuf Ziya Yılmaz, esnafın sorunlarını dinledi

Samsun haber - 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını yürüten AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz Atakum ilçesi Alparslan Bulvarı'nda esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Yılmaz yaptığı açıklamada “Bundan 20 yıl öncesini anımsadığımızda bambaşka bir ülkede yaşadığımızı görmemiz mümkün. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’ye huzur geldi. Ülkemiz ekonomik ve sosyolojik anlamda köklü değişiklikler gördü. Bu dönüşümün mimarı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. İşte bu değişim ve dönüşümün devam etmesi için yeni bir seçim yapılacak ve her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın arkasında olacağız. 24 Haziran’ın ardından ertesi günün sabahına daha güçlü bir Türkiye’ye uyanmak için desteklerinize talibiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2018-06-09 19:51:52

Esnafin sorunlarini gayet iyi biliyorsunuz saathane noldu diye sorarlar ciftlik ne oldu diye sorarlar sorarlarda sorarlar ya cozum

Avatar
ramazan 2018-06-10 09:20:50

kendi adamlarından başkası sana oy vermez

Avatar
sefer 2018-06-10 09:35:02

ismet İnönü bulvarı kaldırımlarını ve Cağaloğlu bulvarı kaldırımlarını ağaçlandırın. arabalar kaldırımlara park ediyor .halk yürüyemiyor ki alışveriş yapabilsin. ayrıca sıcaktan korur ağaçlar.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-10 11:00:24

Koskoca Samsunun markası SAMSUNSPORA Sahip çıkamayan bir Bel.Başkanınin Ülkenin sorunlarına çözüm bulabileceğini dusunmek tam bir trajikomik olaydır.