banner388

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Önemli Açıklamalar

A Haber’e konuk olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, başkanlık sistemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Önemli Açıklamalar

A Haber’e konuk olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, başkanlık sistemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

12 Kasım 2016 Cumartesi 14:28
Yusuf Ziya Yılmaz'dan Önemli Açıklamalar

Başkan Yılmaz yapmış olduğu açıklamada, gündemde olan başkanlık sistemine geçilmesi halinde Türkiye’de köklü bir değişikliğe gidileceğine vurgu yaparak, "Türkiye’nin tüm sıkıntı ve aksaklıklardan arındırılmış bir sisteme ihtiyacı var. İç çatışmaların yaşandığı güvensiz sistem ile Türkiye 2023’e, 2025’e ulaşmasına olanak gözükmüyor. Bu sebeple yeni anayasamız ve başkanlık sistemimizle Türkiye’yi yeniden inşa etmek gerekiyor. Bu sistemin ülkemiz için hayırlı olacağı düşüncesindeyim ”dedi.

Samsun girdiği sanayileşme hızıyla Türkiye ortalamasını yakalayacak”
Samsun’da yapılan tarım faaliyetlerinin gelişmesi için kırsal kalınmaya verilen önemi ve kentte sanayileşmenin önünü açtıklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kabul etmek gerekirse Samsun sanayi bakımından Türkiye ortalamasından biraz altında. Bunu yükseltmek için çalışıyoruz. Ülkemizde bulunan 2-3 lojistik organize sanayiden birisi Samsun’da 40 milyon euroluk bir AB hibesiyle yapılmakta. Gıda OSB her geçen gün daha da büyüyor. Devletimiz Havza’ya OSB yapıyor, bizde katkı sağlıyoruz. Vezirköprü ve Çarşamba ilçelerimizde OSB çalışmaları en kısa zamanda başlayacak. Ülkemizde kara, demir, deniz ve hava yolu ulaşımını kullanabilen sayılı şehirden biride Samsun. Sahip olduğumuz bu çeşitliliği Lojistik OSB ile destelemek istiyoruz. Antalya’dan portakal ihracı yapan ihracatçı arkadaşımız aldığı ürünü Samsun’a getirecek. Burada ürünü ihraç edeceği ülkeden fiyat alacak. Eğer fiyat istenilen seviyede değil ise ürünler soğuk hava depolarında muhafaza edilecek. Fiyatlar istenilen seviyeye geldiğinde ihracat tamamlanacak. Bu alt yapı Samsun’da kuruluyor” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 14.11.2016 14:48
Anahtar Kelimeler:
SamsunIhracat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECEP ÇELİK çiftlik esnafi 2016-11-13 13:58:19

utanmadan sıkılmadan televızyona cıkıp samsunu anlata bılıyosun ya pes dogrusu samsunda sen ve ekıbın yapmadıgınız haksızlıklar kalmadı