banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz'dan kaza sonrası açıklama

Antalya'da AK Partili yöneticiler ile birlikte kaza geçiren Samsun Milletvekili ve eski Samsun BŞB. Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz açıklamada bulundu. 

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz'dan kaza sonrası açıklama

Antalya'da AK Partili yöneticiler ile birlikte kaza geçiren Samsun Milletvekili ve eski Samsun BŞB. Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz açıklamada bulundu. 

10 Şubat 2020 Pazartesi 15:38
Yusuf Ziya Yılmaz'dan kaza sonrası açıklama

Manavgat'ta toplantıdan dönen  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile eşi Semiha Yılmaz ve Menderes Türel’in içerisinde bulunduğu 07 SE 942 plakalı araç, Serik’te 06 VTJ 22 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Mehmet Özhaseki'nin burnu kırılırken Yusuf Ziya Yılmaz da yaralandı. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kaza sonrası açıklamada bulunan Yusuf Ziya Yılmaz şu ifadelere yer verdi:

"Antalya'da yaşadığımız trafik kazası nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Gerek telefonla, gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyorum. Çok şükür sağlığımız iyi. Rabbim hepimizi korusun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2020-02-10 15:47:52

O kadar askereler gidiyor şehit oluyor. Siyasiler anca boş şov derdindeler. Esatla niye küstük.esat suriyenin lideri bize ne iç işinden. Abd ile bir olup yikdik suriyeyi büyük israil kurmak için...

Avatar
Nihat Say 2020-02-10 18:44:32

İdlib'in kuzeyinde gerçekleşen saldırı sonucunda 5 kahraman askerimiz şehit olmuş, 5 askerimiz ise yaralanmıştır.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.

Avatar
ŞEHİT ABİSİ 2020-02-11 03:51:03

Idlip'te şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet ailelerine yürekten başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da Başsağlığı diliyorum bu vesileyle. Tüm şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyor tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Vatan Sağolsun Vatanımıza canımız feda diyorum Vatan , Bayrak namustur. Ne mutlu Türküm diyene.

Avatar
Yusuf 2020-02-10 17:02:00

Hocalar diyor ya deprem olduğunda Allah ikaz etti kendinize gelin,bende size diyorum tüm iktidardakiler ve yandaşlarına Allah kendinize gelin dini islâmî unutmayın demiş