banner388

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Bafra'ya ikinci müjde

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'ya ikinci bir müjde verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Bafra'ya ikinci müjde

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'ya ikinci bir müjde verdi.

08 Eylül 2017 Cuma 16:23
Yusuf Ziya Yılmaz'dan Bafra'ya ikinci müjde

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesine yapılan Türbe Kalaycılı Köprüsü'yle birlikte 100 yıllık yol sorunu giderilmişti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yine Bafra'ya köprü müjdesi vererek yüzleri ikinci kez güldürdü. Büyükşehir Belediyesi'ne ekipler ise Koşu ve Fener Mahallerinde 11 ayaklı köprüdeki çalışmaları hızlandırdı.

"2017'NİN SONUNDA AÇILIYOR"

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kızılırmak'ın iki yakasını Türbe-Kalaycılı Köprüsü ile bir araya getirdik. O gün köprümüzün açılışı sırasında 2017'nin sonuna doğru bir köprü daha yapacağız demiştik. Sözümüzü tuttuk. İlçemizdeki ikinci köprü de inşallah yılbaşına kadar bitmiş olacak. Yapılan bu köprüler ile Bafra’mızın katma değeri misli misli artıyor” dedi.

11 ayaklı köprünün maliyetinin 2,5 milyon TL olduğunu belirten Başkan Yılmaz, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Koşu Mahallesi ile Fener Mahallesi’nin birbirine bağlanacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-09-08 22:12:41

Sn başkan Atakum sahili halkı müjde bekliyor sokaklar bahçelerimiz işgal edildi elimizde yargıtayın yıkım kararı var 2011 YILINDA buna rağmen 2015 de diğer bahçede 25 yıl önce diktiklerim söküldü masalar atıldı vede iki bld.zabıtaları seyretti müdahale etmedi o esneda sokağın ortası ve bahçelerimizde 100 lerce insan ellerde kadehler fasıllar yıkılıyor buraları 02 lere kadar sürüyor şu an bile Denizevleri 214 sok sahile inince ses bir km den duyuluyor yıllarca çekmekteyiz işyerlerinin üstünde evler bomboş oturan yok alan yok atıl durumda
iki bld çevre md.lüğü sokağın ortasına müzik ruhsatı verdi kapalı yalıtımlı diye raporları ibraz ederim, tezatlığa bakınız açık alandada içki içme iznimiz olmadan ve üsülsüz,sn başkan bunlardan haberdar olduğunuzu zannetmiyoruz aksi takdirde onaylamayacağınızdan eminiz