banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz: Çok çalışmalıyız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gece-gündüz demeden çok çalışmalıyız" dedi.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz: Çok çalışmalıyız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gece-gündüz demeden çok çalışmalıyız" dedi.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 16:48
Yusuf Ziya Yılmaz: Çok çalışmalıyız

Samsun haebr - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gece gündüz demeden çok çalışmaları gerektiğini belirten Başkan yıldız hedeflerinin 2023 olduğunu belirtti.

SAMSUN GELİŞİYOR

Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada, "Şehrimiz giderek büyüyor, gelişiyor. Samsun 1 milyon 300 bin nüfuslu bir şehir oldu. Sadece şehir merkezini düşünmüyoruz. Çünkü günü birlik Havza’dan, Vezirköprü’den, Kavak’tan insanlar kendi ilçelerindeki bir mahalleye gider gibi Samsun’a gelip gidebiliyorlar. Ulaşım imkanları arttı. Dolayısıyla Samsun giderek geleceğe de umutla bakan bir şehir haline geldi. Rabbim Samsunumuzdaki bu büyüme trendini inşallah ülkemiz geneline de yayar" dedi.

"ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK İSTEDİLER"

Türkiye'nin doludizgin geleceğe koşan bir ülke olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Kişi başına düşen geliri 10 bin dolardan 20 bin dolara çıkartmaya, 500 milyar dolar ihracat yapmak gibi büyük hedeflerimiz var. Ama bize de düşen bir şeyler var. Çok çalışmak, gayret etmek, lüzumsuz ortamlarda zaman geçirmemek gibi sorumluluklarımız var. Gece- gündüz koşmamız lazım. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023. Biliyorsunuz geçen sene 15 Temmuz’da ülkemize bir saldırı oldu. Bu saldırı niye oldu biliyor musunuz? Biz bunları iyi bir noktada yakaladık, daha sonra müsait bir ortamda yakalayamayız diyen hainler ülkemizi parçalamak için saldırdılar. Ama bizim ülkemizin insanı buna meydan vermedi. Direndi ve bu hain saldırıyı püskürttü. İnşallah bundan sonra da cesaret edemeyecekler. Ama hiç cesaret etmelerini istemiyorsak eğer, bu ülkeyi zengin, güçlü ve müreffeh bir ülke yapmamız lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazım 2017-08-17 09:44:26

Sayın başkan, yaptığın çoğu işi takdir ediyoruz. Lakin, gel şu parkomat işinden vazgeç. Zaten yasal olmadığı da aşikar, millet kandırılıyor. Sahil yoluna da döşemişsiniz parkomatları. Araba park edecek yer yok, otopark dahil. Öğle saatlerinde otoparklar dolu olabiliyor. Ne yapacak bu vatandaş?