banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi esnafıyla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi esnafıyla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

15 Mart 2018 Perşembe 13:01
Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi esnafıyla buluştu

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, “Samsunumuzda her kesimin mutluluğu bizim için önemli.  Özellikle esnaflarımızı çok daha fazla önemsiyoruz. Çünkü güçlü ekonominin bel kemiğidir esnaflarımız” dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik anlamında gereken tedbirleri aldığını belirten Başkan Yılmaz, “Emniyetimiz bu konuda gereken tedbirleri alıyor. Olaylara da anında müdahale ederek büyümesini engelliyor. Ancak cadde üzerinde özel güvenlik konusunda da bir çalışma yapılabilir. Dernek olarak siz bu işe girişimde bulunun. Biz de belediye olarak gereken desteği verelim" dedi. 

Çiftlik Caddesi’ndeki kent mobilyalarının yenileneceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Kırılan eskiyen her şey yenisiyle değiştirilecek. Çalışmalar da hızlı bir şekilde yapılacak. Arkadaşlarımıza bu konuda da talimat verdim. Nisan sonuna kadar her şey bitmiş olacak. Onun dışında caddede ticaretin artırılması noktasında da girişimlerimiz var. Yaptığımız tüm çalışmalarda amacımız caddemizin asaletini yükseltmek ve çiftliğimizi hak ettiği yere getirmek. Cadde için biz belediye olarak her konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Sizler de esnaflar olarak buradaki sorunlar konusunda daima istişare halinde olun. Birlikte çözüm üretelim" diye konuştu.

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve dernek üyeleri, Başkan Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Programda Ticaret Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Cüneyt Yalçınkaya da yer aldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelik 2018-03-15 13:32:20

sayın yusuf zıya yılmaz o dernek uyelerının çiftlik cadesıyle alakası yok kımseyı kandırmayın ben 25 yıldır bu cadedeyım nıye bu cadenın gercek sahıplerını dıkate almıyorsunuz çunku işinize gelmıyor demı

Misafir Avatar
recep çelik 2018-03-15 20:10:38 @recep çelik

RUSTEM BENIM BABAMIN MALI DEYIL AMA BELIKI SENDE YUSUF BAŞKANIN YAVERLIGINE SOYUNMUŞUN

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
rüstem 2018-03-15 15:44:54 @recep çelik

niye ? çiftlik caddesi senin adınamı tapulu ki kimin alakası var kimin yok yorum yapıyorsun !!!!!

Beğenmedim! (2)
Avatar
samsun 2018-03-15 15:37:12

Samsun yemiyor bunları başkan.. kadınlar gününde 1 çiçek verip 400 fotograf çektiren başkanlar gibi oldun=)
artık vedalaş gençlere bırak.. milletvekillerine ulaşmak senden kolay

Avatar
esnaf 2018-03-15 15:09:53

bitmeyen bina onarımları saçmalıklar ötesi
vidala, macunla, boya,3 işlem için 2 ayrı vinç rezillik

Avatar
sefer 2018-03-15 18:55:34

hala küçücük dükkanlarını 50 bin lira kiraya verme çabasında dükkan sahipleri.artık samsunda avm ler var bir dükkan 300 metre kare rahat rahat gez. kim çiflikte sapıkların içinde gezmek ister. bütün sapıklar oturmuş karı kız kesiyor.