banner388

Yusuf Ziya Yılmaz: Bizim tek liderimiz Cumhurbaşkanımız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizim tek bir liderimiz var. O da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Bizim tek liderimiz Cumhurbaşkanımız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizim tek bir liderimiz var. O da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

12 Eylül 2017 Salı 16:45
Yusuf Ziya Yılmaz: Bizim tek liderimiz Cumhurbaşkanımız

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde belediye başkanları ve meclis üyeleriyle Samsun-1 Gemisi'nde bir araya geldi.

"BİZİM TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ"

Pazar günü Terme'de yapılan Kongre'de çıkan kavgayla ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, "Orada bir takım gerginlikler oldu ve bu bizleri derinden üzdü. Kongreyi yeniden tartışmaya gerek yok. Ancak bana göre Genel Merkez'in başından beri kurmaya çalıştığı düzene biz partililer olarak destek olmalıydık. Çünkü biz siyasi teşkilat disiplini taşıyan bir partinin mensuplarıyız. Bizim tek bir liderimiz var. O da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımız bizim teknik direktörümüz. Size soruyorum futbolcu teknik direktöre beni orada değil şurada oynat diyebilir mi? İşte biz de bizi yöneten partimizin kararlarına saygı göstermeli ve ona uyarak birlikte bu işi göğüslemeliyiz. Çünkü biz aklıselimden hiç bir zaman uzaklaşmamış bir siyasi hareketiz" dedi.

"İSTİKRAR ŞART"

2019 seçimlerine değinen Başkan Yılmaz, "Siyasi hareketimizin başarısı ülkemizin başarısı olacaktır. 2019'da bizim başarımızla birlikte ülkemiz kazanmış olacak. Ülkemizin yakalamış olduğu şu kalkınma hamleleri ve dinamizmin zarar görmemesi için bizler var gücümüzle çalışacağız ve gece gündüz demeyeceğiz. Kalkınma hızımızın sürdürülebilir olması için istikrar şart" şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR'E ÖDÜL

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan Yerel Yönetimler Proje Yarışması'nda Büyükşehir Belediyesi Lojistik Köy Projesi'nin ödüle layık görüldüğünü belirten Başkan Yılmaz, "Samsun'umuz kent ekonomisine katkı sağlayan yerel yönetimler anlamında Türkiye'de lider konumda. Kent ekonomilerini canlandırmak amacıyla başlattığımız Lojistik Köy projemizin de ödüle layık görülmesi bizleri gururlandırdı. Lojistik Köy yaklaşık 80 milyon Euro AB hibeli bir proje. Yarın Ankara'da yapılacak toplantıda bize bu ödül takdim edilecek. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2017-09-12 21:35:33

artık yeter sen aday olursan ak partiye oy vermiyorum osman genç aday olmalı