banner388

Yusuf Ziya Yılmaz'a Ziyaret

Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. İsmail Kasapoğlu Ve Şube Müdürleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Makamında Ziyaret Etti

Yusuf Ziya Yılmaz'a Ziyaret

Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. İsmail Kasapoğlu Ve Şube Müdürleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Makamında Ziyaret Etti

11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:27
Yusuf Ziya Yılmaz'a Ziyaret

 
Başkanlık makamında gerçekleşmiş olan ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Coşkun Öncel, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı ise Kamil Güler, Müdür Yardımcısı olan Dr. Erdinç Özoğlu da yer aldı. Samsun Halk Sağlığı Müdürü olan Dr. İsmail Kasapoğlu, koruyucu önleyici sağlık hizmetlerinin Samsun’da ön plana çıktığını söyledi. Dr. Kasapoğlu, çalışmalarda başarı oranı ne kadar yüksek olursa, ülkenin geleceğinin sağlıklı nesillere emanet edilmiş olduğunu belirtti.
Sigaranın ise zararlarını iyi anlatıp, gençlerin korunması halinde ise sigaraya bağlı kanser, kalp vb. hastalıkların da önüne geçileceğinin altını çizen Dr. Mustafa Kasapoğlu ise "Sağlıklı beslenme, kahvaltının önemini çocuklarımıza öğretebilirsek obeziteyi önlemiş oluruz. Basit kitler ile kolon, rahim ve meme kanseri için tarama, tahlil yapıyoruz. 50 yaş üzeri herkes kolon kanseri, 35 yaş üzeri kadınlar rahim ve meme kanserinin erken teşhis ve tedavisi için aile hekimlerimize ve Kanser Erken Teşhis Tarama Merkezleri'ne (KETEM)'e başvurmalılar’’.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz ise kentte koruyucu önleyici sağlık hizmetlerinin her aşamasında ise yer alacaklarının altını çizerek, ilgililerin bu konuda vatandaşlarımıza ulaşması için ise tüm desteği vereceklerini belirtti. Başkan Yılmaz, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaları ise önemsiyoruz bu çalışmalara her türlü katkıyı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürü olan Nurullah Erem, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ise Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Gümrük faaliyetleri ile ilgili olarak Başkan Yılmaz'ı bilgilendirmiş olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürü ise Nurullah Erem, Samsun adına önemli çalışmalara imza atacaklarının altını çizmesi üzerine, "Arkadaşlarımızla birlikte görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Öncelikle yürüteceğimiz çalışmalarımızda verimli bir hizmet için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilere önem vereceğiz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ise dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ise Yusuf Ziya Yılmaz ise, Gümrük sahalarındaki teknolojik gelişmelerin kent için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Gümrük Müdürlüğü'nün faaliyetleri Samsun ekonomisi ve turizmi için büyük önem taşıyor. Çünkü şehrimiz, kara, hava, deniz ve demiryolu ağına sahip dört ilden bir tanesi olarak ülkemizin önemli üretim ve ihracat merkezlerinden. İhracatımızın artırılması konusunda gümrük işlemleri büyük önem arz ediyor. Son dönemde gümrükte baktığımız teknolojik gelişmeler ise oldukça sevindirici" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 11:58
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretMakamBaşkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.