banner388

Yusuf Odabaş’tan Samsunhaber.com’a ziyaret

AK Parti Samsun Aday Adayı Yusuf Odabaş, Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

Yusuf Odabaş’tan Samsunhaber.com’a ziyaret

AK Parti Samsun Aday Adayı Yusuf Odabaş, Samsunhaber.com’u ziyaret etti.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:50
Yusuf Odabaş’tan Samsunhaber.com’a ziyaret

Samsun haberSamsunhaber.com’u ziyarette bulunan 27.Dönem Milletvekili AK Parti Samsun Aday Adayı emekli Kaymakam Yusuf Odabaş, çalışma ofisini gezerek çalışanlarla sohbet ederek onlardan bilgi aldı.

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan ile birlikte ülkenin son durumu ve erken seçimle ilgili konuşan Odabaş, ileriye dönük Vali ve Belediye Başkanı ile beraber birçok projeye imza atmak istediğini söyledi.

İlk olarak Samsun’daki işsizlik sorununu çözmek istediğini ifade eden Odabaş, “Yönetici olarak ülkenin gittiği ve gideceği durumları önceden belirleyip gençlerin ona göre çalışmasının büyük faydası var. Samsun’da sanayi gelişmediği için şehrimizde istihdam sorunu var. Bu istihdam sorunu şehrin nüfusunun düşmesine de neden oluyor. Ben de aday adayı olarak seçilirsem ilk olarak Samsun’daki Sanayi sorununu çözmek istiyorum. Daha sonra büyük sorun teşkil eden ulaşım konusunu çözmek istiyorum. Bu sorunları Vali ve Belediye Başkanları ile birlikte konuşarak ve projelendirerek çözmenin daha doğru olacağını düşünüyor ve yapmak istiyorum. Daha önce kaymakamlık yaptığım zamanlarda edindiğim tecrübelerden dolayı bir proje için ilk ne yapılmalı ve nasıl bir yol izlenmeli çok iyi biliyorum” dedi.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.