banner388

Yörükler Ziyaretçi Merkezi ziyaretçilerini bekliyor

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti girişindeki bulunan Yörükler Ziyaretçi Merkezi ziyaretçilerini bekliyor

Yörükler Ziyaretçi Merkezi ziyaretçilerini bekliyor

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti girişindeki bulunan Yörükler Ziyaretçi Merkezi ziyaretçilerini bekliyor

02 Şubat 2018 Cuma 15:52
Yörükler Ziyaretçi Merkezi ziyaretçilerini bekliyor

Samsun haber - Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti girişinde yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Yörükler Ziyaretçi Merkezi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun Büyükşehir Belediyesi Kızılırmak Deltası Yörükler Ziyaretçi Merkezi ile Kuş Cenneti'ni ziyarete gelen misafirlere ve turistlere yöresel yemek ve yöresel ürünlerin sunumu yapılabilecek ve böylece bölgenin turizm potansiyeline önemli bir katkı daha sağlanmış olacak" dedi.

YÖRESEL YEMEMLER VE YÖRESEL ÜRÜNLER

Tesisin doğayla uyumlu olarak yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, "Tüm çabamız Samsunumuzun her bir köşesini aynı kalitede yapılan yatırım ve çalışmalarla değiştirerek gelecek nesillere daha yeşil bir Samsun bırakmak. Koruyarak, yaşatarak, buradaki hayatı, bütün doğallığı ile birlikte gelecek nesillerimize bir miras olarak bırakmak istiyoruz. Bu kapsamda bölgeye gelen misafirlerimize keyif alacağı, mutlu olacağı, sevdikleriyle güzel vakit geçireceği bir mekan sunmak istedik. Yörükler Ziyaretçi Merkezi fikri o zaman ortaya çıktı. İstedik ki Kuş Cenneti'ni ziyarete gelenler yöresel yemek ve yöresel ürünleri yakından görebilsinler. Tamamen doğayla uyumlu olarak yaptık. Ziyaretçi Merkezimiz tüm güzelliği ile konuklarını bekliyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.